Računalništvo, telefonija
23.05.2013 11:23

Deli z drugimi:

Share

Rešitev za enostavnejše organiziranje sestankov ter sledenje opravljenim nalogam

Podjetje Agito, specializirano za razvoj programske opreme, je predstavilo rešitev Agito Outlook Meeting Organizer (OMO), namenjeno spremljanju velike količine e-sporočil, nalog in povabil na sestanke ter rednemu sledenju izvedenim nalogam v podjetjih.
Rešitev za enostavnejše organiziranje sestankov ter sledenje opravljenim nalogam
Rešitev za enostavnejše organiziranje sestankov ter sledenje opravljenim nalogam

Agito OMO olajša kreiranje sestankov, pripravo gradiv za sestanke, izdelavo nalog in pregled nad izvajanjem nalog. Uporabnik lahko na »drag – drop« način kreira agendo sestanka v koledarju iz elektronske pošte, dogodkov in nalog. Takšnemu sestanku se lahko samodejno določi sodelujoče in vse potrebno gradivo za sestanek. Prav tako lahko v obratni smeri iz sestanka v koledarju kreiramo elektronsko pošto, dogodke in naloge. Vse skupaj pa je z OMO povezano v celoten proces tako, da nobena naloga ne ostane spregledana in vsi sestanki so v naprej pripravljeni z gradivi.

Z rešitvijo Agito OMO so uporabnikom zagotovljeni informiranost, strukturiran dostop do informacij ter avtomatizacija opravil, predvsem rutinskih. Poleg tega se z njeno uporabo pospešijo delovni procesi ter povečajo kakovost, zgodovina in sledi podatkov. Omogočeno je tudi spremljanje odgovornosti ter realizacije dogovorov.

Med druge uporabne funkcionalnosti rešitve sodijo še dodajanje agende na določen sestanek, označevanja ali kategorizacija prejete e-pošte, naloge ali sestanka, iskanje in dodajanje še neplaniranih zadev na agendo, prikaz in filtriranje zadev po različnih kriterijih, pošiljanje zahtev za sestanek ostalim udeležencem ter ustvarjanje nalog neposredno iz dnevnega reda že med sestankom.

Več informacij o rešitvi Agito OMO se nahaja tukaj.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AGITAVIT SOLUTIONS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AGITAVIT SOLUTIONS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AGITAVIT SOLUTIONS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

EPSON

, ,

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok ... Več