18.05.2015      12:51
Konica Minolta Slovenija na Microsoft NT konferenci

Rešitve za boljšo produktivnost!

Konica MinoltaKonica Minolta

Konica Minolta Slovenija na Microsoft NT konferenci predstavlja rešitve za boljšo produktivnost zaposlenih pri upravljanju z dokumenti!

Izboljšanje produktivnosti zaposlenih in optimizacija delovnih procesov sta pomembna cilja današnjega poslovanja. Ob veliki količini informacij in dokumentov, ki se vsak dan prelijejo skozi vsako podjetje, je ustrezno upravljanje z informacijami in dokumenti ter povezovanje programske in fizične pisarniške opreme, ki jo pri svojem uporabljajo zaposleni, ključnega pomena.

Pri tovrstnih poslovnih izzivih lahko pomagajo storitve in rešitve podjetja Konica Minolta, vodilnega ponudnika vrhunskih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav, ki je v zadnjih letih razvilo vrsto programskih rešitev na področju učinkovitega upravljanja z dokumenti in številnih drugih procesov, ki se dotikajo dokumentnih tokov in tako podjetjem pomagajo k izboljšanju produktivnosti na delovnem mestu.

Ena takih je družina rešitev za napreden zajem in upravljanje dokumentov z imenom dokoni SUITE, ki temelji na Microsoft SharePoint platformi. dokoni je japonska beseda, ki v neposrednem prevodu pomeni »od kod« oz. »kam«, kot ime za družino rešitev dokoni Suite pa govori o tem »od kod prihajajo in kam gredo informacije oz. dokumenti«.

Poleg upravljanja z dokumenti (ECM - Enterprise Content Management) rešitve dokoni omogočajo optimizacijo tiskalniške infrastrukture, izboljšanje učinkovitega vodenja informacij in dokumentov, virtualno integracijo in sodelovanje med oddelki, optimizacijo različnih drugih internih procesov in še veliko več.

dokoni Suite ponuja programske rešitve za različne poslovne procese - dokoni CASE  pomaga pri izboljšanju upravljanja in varnost dokumentnih tokov, dokoni CONNECT omogoča zmanjševanje obsega e-poštnih nabiralnikov, dokoni CONTENT zagotavlja integracijo namizja (Desktop) in SharePointa, dokoni FIND olajša iskanje informacij ne glede na obliko ali arhiv, v katerem so odložene, dokoni PROCESS pa skrbi za povezovanje v oblaku.

dokoni FIND - Konica Minolta rešitev za prihranek časa pri iskanju informacij - bosta na NT konferenci v Portorožu predstavila tudi strokovnjaka David Cummins in Roar Hansen iz podjetja VirtualWorks Group, ki je partnersko podjetje Konice Minolte. Udeležencem bosta prikazala, kako uspešna podjetja upravljajo presežek informacij v času, ko je vse več podatkov shranjenih v oblaku in je iskanje potrebno centralizirati v hibridnem okolju.

Kot pojasnjuje David Cummins, so informacije največja vrednost vsakega podjetja ali organizacije, ne glede na to, kje so shranjene: »Celovito poslovno indeksiranje z aplikacijo dokoni FIND Konice Minolta uporabnikom omogoča dostop do informacij, ki jih potrebujejo, ne glede na obliko ali mesto, v katerem so odložene. dokoni FIND omogoča tudi hiter in preprost dostop do vseh relevantnih podatkov v podjetjih, brez potrebe po preklapljanju med uporabniškimi vmesniki in aplikacijami. Deluje iz ene same točke dostopa v vseh aplikacijah, povzema vsebino iz ločenih podatkovnih baz in jih združuje v skupnem kazalu ter tako hitro prikaže vse rezultate, do katerih uporabnik lahko dostopa. Hkrati uporabnikom pomaga pri hitrem iskanju in pridobivanju vseh vrst podatkov, pri tem pa združuje povezane podatkovne arhive, aplikacije in baze podatkov v enem univerzalnem indeksu (Universal Index).«

O predavateljih:

David Cummins že več kot 15 let deluje na področju poslovne programske opreme in je strasten navdušenec nad novimi tehnologijami. Široki paleti podjetij v 25 državah je pomagal pri iskanju najboljših poslovnih rešitev, od mednarodnih finančnih institucij do manjših podjetij. Trenutno dela v podjetju VirtualWorks kot Senior Partner Manager EMEA, kjer je odgovoren za sodelovanje s podjetjem Konica Minolta.

Roar Hansen je vodja Strokovnih služb podjetja VirtualWorks v regiji EMEA. Gre za ameriško podjetje, ki ga je ustanovil Ed Iaccobucci, soustanovitelj Citrixa. Z ekipo sistemskih strokovnjakov in inženirjev Roar skrbi za storitve indeksiranja in iskanja rešitev, ki podjetjem pomagajo pri poslovanju na številnih področjih. Pred tem je delal v različnih industrijah, danes pa ponuja svež vpogled v možnosti za izboljšanje učinkovitosti poslovanja s pomočjo napredne tehnologije.

Dodatne informacije o izdelkih in storitvah podjetja Konica Minolta Slovenija ter rešitvah iz družine dokoni Suite najdete na spletni strani http://ecm.konicaminolta.si/, za vprašanja in podrobnosti pa vam z veselem svetovala Maja Žagar, po telefonu 041 66 64 89 ali e-pošti maja.zagar@konicaminolta.si.

Kako je tehnologija spremenila vaše življenje?

Kako drastično je tehnologija spremenila svet?

Je vaš računalnik počasen? Preverite 10 nasve... 4
nana  |  Ce bi vidva prispevek prebrala malo manj...
Apple potrdil zanimanje za področje avtonomni... 1
benx  |  "Ekskluzivno!"? kaj točno??
Revolucionarno odkritje: Baterije, ki jih lah... 11
pravi.bog  |  Ja, če z bakreno žico (dovolj debelo, da...
Zelo slaba novica za lastnike najboljšega pre... 39
Bigpodgurc  |  Sorri cw ne razumes kr po domace pism