02.06.2015 13:58
Posodobljeno 9 let nazaj.

Ricoh Smart Operation Panel: Enostavneje preprosto ne gre!

Uporabniški vmesnik Ricoh Smart Operation Panel je po enostavnosti uporabe daleč pred konkurenco.

Upravljanje s pametnimi tiskalniki postaja zaradi vse več funkcionalnosti, ki so na voljo vse bolj zapleteno in nepregledno. Teh težav z uporabo tiskalnikov podjetja Ricoh zagotovo ne bomo imeli, saj je njihov tiskalniški uporabniški vmesnik Smart Operation Panel intuitiven, napreden in predvsem nadvse enostaven za uporabo. Zaradi tega ne preseneča, da je uporabniški vmesnik Ricoh Smart Operation Panel pred kratkim prejel prestižno nagrado BLI za enostavnost uporabe.

Ključne prednosti tiskalniškega uporabniškega vmesnika Ricoh Smart Operation Panel v primerjavi s konkurenco so možnost uporabe funkcije povleci in spusti, raztezanja in krčenja predmetov in premikanje po zaslonu zgolj z uporabo prstov. Uporabniški vmesnik dejansko ponuja enako uporabniško izkušnjo, kot smo jo vajeni iz sveta pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov. Zaradi tega je delo enostavno in poteka hitro, brez nepotrebnih zapletov in dolgotrajnih postopkov.

Med večjimi prednostmi tiskalniškega uporabniškega vmesnika Ricoh Smart Operation Panel najdemo še funkcionalnosti hitrega kopiranja, hitrega skeniranja in hitrega pošiljanja faks sporočil. Nagrajeni uporabniški vmesnik se seveda odlično znajde na dotik občutljivem 10,1-palčnem (25,6-centimetrskem) zaslonu. Tu velja še omeniti, da novi tiskalniški uporabniški vmesnik Ricoh Smart Operation Panel ponuja celo edinstveno izkušnjo pri deskanju po svetovnem spletu.

Za več informacij vam je na voljo uradni distributer, Vibor d.o.o.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VIBOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VIBOR d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VIBOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56