Računalništvo, telefonija
03.01.2014 17:40

Deli z drugimi:

Share

S portalom @life odslej lažje do željenega cilja

S portalom @life odslej lažje do željenega cilja
S portalom @life odslej lažje do željenega cilja

Spletni portal @life nadaljuje z nadgradnjo programa in tako uporabnikom po novem omogoča dodatno izbiro določenega cilja, ki ga želijo doseči. Trenutno lahko izbirajo med tremi cilji, in sicer: 1. Fit in aktiven; 2. Sproščeni in samozavestni; 3. Prehrana in navade, v pripravi pa je tudi 4. cilj Osredotočen in učinkovit. V okviru izbranega cilja so na voljo posebej oblikovani dvotedenski programi, ki so uporabnikom na voljo brezplačno. Dodan je tudi prehranski del s katerim lahko posamezniki spremljajo svoje prehranjevalne navade in zdravo hujšajo.

Dodatna nadgradnja programa @life, ki celostno obravnava vse vidike zdravega načina življenja, se tako natančneje prilagaja specifičnim željam uporabnikov.

»Fit in aktiven« uporabnikom omogoča uvesti redne vadbene navade in s tem izboljšati vzdržljivost, povečati moč ter izboljšati gibljivost; pripraviti telo na večje obremenitve in napore; spremljati in nadzorovati vadbo; obenem pa ima nalogo motiviranja in spodbujanja.

Cilj »Sproščen in samozavesten« je namenjen tistim, ki želijo odstraniti negativne vplive stresa, razviti odpornost nanj, se naučiti nadzorovati negativne misli, se sprostiti, povečati samozavest, spremljati in nadzorovati prehranske navade pod stresom, spremljati fiziološke znake stresa ter delovati preventivno kar se tiče kroničnega stresa in izgorelosti.

»Prehrana in navade« pa je namenjen tistim, ki želijo vzpostaviti zdrave prehranjevalne navade, vzpodbuja zavedanje pomena uravnotežene prehrane ter skrb za zdravo telo. Poudarek daje tudi dobremu počutju in ohranjanju zdravja posameznika.

Program @life:

Mobilna aplikacija in spletni portal @life predstavljata enega prvih programov v svetu, ki celostno obravnava vse vidike zdravega načina življenja. Gre za program, ki deluje po načelih virtualnega trenerja ter s strokovnimi nasveti, praktičnimi napotki, analizo in programi uporabnikom ponuja napotke za zdrav način življenja. Registriran uporabnik lahko z redno uporabo @life programa redno spremlja svoje stanje, trende skozi določeno časovno obdobje in napredovanja. Pri tem ima dostop tudi do zanesljivih in veljavnih psiholoških, medicinskih in športnih vprašalnikov ter multimedijske baze športnih vaj in psihoterapevtskih tehnik sproščanja. Uporabniki se lahko tako s pomočjo @life redno rekreirajo, pripravljajo na maraton, zdravo hujšajo, merijo svoje zdravstveno stanje ali obvladujejo stres.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RC IKTS ŽALEC d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RC IKTS ŽALEC d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Vodstveni delavci naklonjeni uporabi mobilnih aplikacij za krepitev zdravja pri delu

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RC IKTS ŽALEC d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Rešitve tiskanja Tiskanje ... Več

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več