Računalništvo, telefonija
15.10.2016 10:51
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

SALTO zaščita za vaš dom in pisarno

Sistem Clay by Salto
Sistem Clay by Salto

SALTO SYSTEMS je na sejmu SECURITY ESSEN 2016 konec septembra predstavil nekaj novosti, ki bodo uporabo njihovih izdelkov ponesli na višjo raven.

SALTO KS predstavlja “ključe kot storitev”, brezžično rešitev z dostopom v realnem času za mala in srednje velika podjetja. Izjemno preprosta in intuitivna uporaba z preprostim načinom namestitve je lahko odlična rešitev za upravljanje dostopa do poslovnih prostorov na različnih lokacijah hkrati. Vsako lokacijo lahko upravljate neodvisno od druge, čeprav sta obe ali več njih na isti, enotni platformi.

Novi pametni ščit SALTO XS4 One je glede na prejšnjo različico pridobil nekaj fleksibilnosti in na učinkovitosti ter nov dizajn. XS4 platforma je neprimerljiva v svoji vsestranskosti, kar je SALTO pokazal tudi v praksi. O uporabi različnih medijev, ki jih lahko uporabimo za odklepanje ključavnic podjetja smo že pisali, za uporabnike pa je pomemben tudi sistem plačevanja licenc. Enostavno plačate enkrat in uporabljate brez časovne omejitve, ne glede na število ključavnic in uporabnikov. Sistem je primeren za praktično vse vrste vrat, saj omogoča uporabo različnih tehnologij na eni platformi. Vse programske nadgradnje ključavnic potekajo brezžično, komunikacija različnih naprav s sistemom SALTO pa poteka po zavarovani, šifrirani povezavi. Kombinacije, ki jih nudi sistem, omogočajo nastavitve po meri uporabnika in mu zagotavljajo varnost, udobje, prilagodljivost in stroškovno učinkovitost.

Več o izdelkih SALTO si lahko ogledate na spletni strani vovkoshop.si, kjer lahko naročite neobvezujočo ponudbo, redno objavljanje novosti pa ne zamudite tudi na njihovi Facebook strani https://www.facebook.com/vovko.si/.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več
Zlati partner

Kontron, d. o. o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Kontron vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888