Računalništvo, telefonija
27.11.2011 12:05

Deli z drugimi:

Share

SAP pomaga Zvezi prijateljev mladine Slovenije

Družba SAP Slovenija je včeraj Zvezi prijateljev mladine Slovenije donirala sredstva v višini 4.500 evrov. Svečana predaja donacije je potekala v prostorih družbe SAP Slovenija, bon pa je predsedniku Zveze prijateljev mladine Slovenije Francu Hočevarju izročil predsednik SAP EMEA Franck Cohen.
SAP pomaga Zvezi prijateljev mladine Slovenije
SAP pomaga Zvezi prijateljev mladine Slovenije

Družba SAP je družbeno odgovorno podjetje, saj je eno redkih, ki ima vpeljano strategijo na področju družbene odgovornosti in jo tudi uspešno izvaja. V SAP verjamejo, da morajo biti najprej izpolnjene osnovne potrebe članov družbe, šele nato se lahko javnost osredotoči na izobraževanje in inovacije. Zato podjetje in zaposleni z različnimi pomočmi družbi pomagajo do trajnostnega razvoja.

V SAP Slovenija so Zvezo prijateljev mladine Slovenije izbrali zato, ker velja za eno najbolj zaupanja vrednih neprofitnih organizacij v Sloveniji. Poleg finančne donacije bodo zaposleni v SAP Slovenija prihodnjo pomlad pomagali tudi obnoviti enega izmed počitniških objektov, ki je v lasti ZPMS.

»Otroci so najbolj ranljivi člani naše družbe, še posebej tisti, ki prihajajo iz problematičnih okolij. SAP Slovenija je v okviru svojih družbene odgovornosti več aktivnosti namenil prav otrokom. Vemo, da vsi ne bodo mogli uživati v zimskih počitnicah, zato smo se odločili za donacijo v višini 4500 evrov, ki bo 15 otrokom iz socialno ogroženih družin omogočila zimske počitnice,« je povedal predsednik SAP EMEA Franck Cohen.

»Družbeno odgovorna so tista podjetja, ki se zavedajo in negujejo vrednoto odgovornosti, ne samo do svojih zaposlenih in kupcev, ampak tudi do okolja. S svojim aktivnostmi taka podjetja pomagajo, da okolje skupaj z njimi raste in se razvija. Podjetje SAP nedvomno sodi med take gospodarske družbe, saj se zaveda svojega poslanstva v vseh ozirih. Ponosni smo, da nam zaupajo in se zavezujemo, da bo pomoč prišla v prave roke. Upamo, da bomo tak odnos vzpostavili tudi v prihodnje in se veselimo sodelovanja s tako odgovorno in prepoznavno družbo, kot je SAP,« je povedal predsednik Zveze prijateljev mladine Slovenije mag. Franc Hočevar.

SAP družbeno odgovornost uresničuje na treh področjih. S finančnimi podporami javnim ustanovam, pri čemer prednjačijo izobraževalne ustanove in neprofitne ustanove s področja znanosti, z izmenjavo znanj v obliki mentorstva in poučevanja mladih ter z neprofitnimi donacijami tehnologije, predvsem programske opreme.

SAP v regiji EMEA vsem zaposlenim vsak oktober, ki velja za mesec prostovoljstva, omogoča, da en plačan dan izkoristijo za aktivnosti s področja družbene odgovornosti, pretežno prostovoljstva. Letos je tako prostovoljne dejavnosti opravljalo kar 1.800 udeležencev programa. Zaposleni v SAP Slovenija so tako letos urejali botanični vrt v Ljubljani.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več