14.04.2016 16:12

Scarlett Johansson in Henry Cavill sta obraza nove Huaweijeve kampanje

Hollywoodski zvezdi in obraza nove kampanje, Henry Cavill (najbolj poznan po filmu Batman proti Supermanu: Zora pravice) ter dobitnica nagrade Tony, Scarlett Johannson, sta ponovno zablestela v novem TV oglasu za pametni telefon Huawei P9, ki ga je v Shanghaiju in na Novi Zelandiji posnel režiser Baille Walsh z RSA in bo predvajan na mednarodnih TV kanalih od sredine aprila. Medtem ko sta oba zvezdnika običajno subjekta kamerine pozornosti, ju bomo tu videli preizkusiti Huaweijevo osupljivo tehnologijo kamere na P9. Priča bomo srečanju dveh Hollywodskih zvezd, Shanghaija in Hollywooda, Leice in Huaweija ter monokromatskega in barvnega. Poskusila bosta ujeti, deliti in tekmovati za najboljši posnetek. Le kdo bo zmagal?

Oglejte si napovednik ekskluzivnega TV oglasa.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več

DUNA ŠPENKO d.o.o.