Računalništvo, telefonija
21.09.2016 08:39
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Schneider Electric: največ točk na področju sistemov energetskega upravljanja stavb

Rešitve SmartStruxure™ so prejele največ točk za močno strategijo in izvedbo, ki upravljavcem objektov pomagajo zmanjšati porabo energije in izboljšati operativno učinkovitost.
Schneider Electric: največ točk na področju sistemov energetskega upravljanja stavb
Schneider Electric: največ točk na področju sistemov energetskega upravljanja stavb

Družba Schneider Electric, globalni specialist za upravljanje energije in avtomatizacijo, je bila v poročilu raziskovalne hiše Navigant prepoznana kot vodilna na področju sistemov energetskega upravljanja stavb – Building Energy Management Systems (BEMS). Med 15 podjetji, ki so najbolj napredna v segmentu energetskega upravljanja stavb, je družba Schneider Electric že drugo leto zapored prejela najvišje število točk za strategijo in izvedbo.

Za pametne zgradbe inovacija na vseh ravneh

Rešitev SmartStruxure™, ki jo poganja operacijski sistem StruxureWare™ Building Operation, je bila prepoznana zaradi svojih naprednih zmogljivosti na področju analitike. Ta spodbuja razvoj pametnih zgradb in optimizira upravljanje z energijo.

  • Rešitev SmartStruxure™ poganja inovativnost na vseh ravneh. Tako lastniki stavb, kot tudi upravljalci lahko dosežejo največjo možno učinkovitost stavbe.

  • Znižuje stroške obratovanja skozi celoten življenjski cikel objekta z integracijo, povezanostjo s strojno opremo, programsko opremo, inženiringom, montažo in storitvami, ki zagotavljajo, da je objekt energetsko učinkovit in učinkovito upravljan.

  • Integrirana platforma SmartStruxure nedvomno omogoča nadzor sistema za upravljanje z energijo s pomočjo analize podatkov iz rabe električne energije, razsvetljave, HVAC, požarnih in varnostnih sistemov ter distribucije električne energije.

»To priznanje, prejeto s strani Naviganta, je dokaz naše dolgoročne zavezanosti k ustvarjanju rešitev, ki izkoriščajo najnovejše tehnologije ter omogočajo gradnjo stavb prihodnosti,« je povedal Laurent Bataille, izvršni podpredsednik, divizije Ecobuildings pri Schneider Electric. »Ker trg pametnih stavb še naprej raste, bodo rešitve, kakršna je tudi SmartStruxure, služile kot digitalna hrbtenica gradbenih okolij. Spodbujale bodo novo raven energije in operativno učinkovitost.«

Koristen vpogled v učinkovitost zgradb

Rešitev SmartStruxure ruši tradicionalne informacijske silose in zagotavlja integrirane informacije stavb ter podatke v realnem času prek spletnega dostopa, zmogljive grafike in vizualizacije trendov, bogatih poročil in mobilnih aplikacij. Zagotavlja tudi vpogled v podatke, ki upravljavcu objekta omogočajo, da zagotovi najvišjo učinkovitost, ne glede na to, ali gre za velike stavbe, podjetje z majhnim objektom ali samostojen majhen ali srednje velik objekt.


Močno vodstvo

»Kot temelj tehnologije za inteligentne stavbe, so sistemi energetskega upravljanja stavb kritični za organizacije, ki nameravajo vlagati v podatkovno usmerjene rešitve za energijo in operativno upravljavske izzive,« je povedal Casey Talon, glavni analitik, raziskovalne hiše Navigant. »Schneider Electric je prikazal močno vodstvo s svojim integriranim pristopom na področju platform pametnih objektov in nadaljuje z inovacijami skozi poglobljene zmogljivosti v gradbenih analitikah.«


Raziskovalna hiša Navigant je podjetja razvrstila na podlagi 12 kriterijev, vse od strategije in izvedbe, do vključno vizije, strategijo vstopa na trg, partnerjev, tehnologije, učinkovitosti izdelka, cene, geografskega dosega in vztrajnosti.


Celotno poročilo sistemov energetskega upravljanja stavb je dostopno na http://www.navigantresearch.com/ . Za več informacij o rešitvi SmartStruxure obiščite www.schneider-electric.com/smartstruxuresolution oziroma kontaktirajte vašega lokalnega predstavnika Schneider Electric.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADVANT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADVANT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADVANT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več