17.04.2012 19:36

Sixt Slovenija še bolj odločno v 2012

Podjetje Sixt Slovenija je uspešno zaključilo poslovno leto 2011, saj so prihodki podjetja zrasli za 12 odstotkov glede na leto prej. Sixt tako ostaja vodilni ponudnik storitev izposoje vozil rent-a-car v Sloveniji, saj je imel v preteklem letu v svoji floti več kot 400 vozil. Največjo rast je sicer zabeležil segment operativnega leasinga vozil poslovnim subjektom, ki cenijo obširno ponudbo in visoko kakovost storitev. Letošnje leto je Sixt Slovenija okrepil mrežo poslovalnic na Primorskem, saj je podjetje odprlo novi poslovalnici v hotelu Kempinski in v Kopru, v svojo floto vozil pa dodalo več vozil proizvajalca BMW ter kabrioletov. Strankam nudijo tudi dodatne storitve, kot so šoferske vožnje ter transferji, zato se je podjetje v lanskem letu kadrovsko okrepilo.
Sixt Slovenija še bolj odločno v 2012

Največji slovenski ponudnik izposoje vozil, družba Sixt Slovenija, je v preteklem letu s številnimi domačimi podjetji sklenilo dolgoročne pogodbe operativnega leasinga vozil. Podjetja je poleg ugodne cene prepričala predvsem kakovost storitev tipa vse-v-enem, saj poleg klasičnega leasinga Sixt skrbi tudi za tekoče vzdrževanje vozil, torej prevzame vozilo, ga odpelje na redni servis in nato vrne vozniku, poskrbi za menjavo pnevmatik itd. Stranke pri tem le poravnajo mesečni obrok leasinga ter točijo gorivo.

Sixt Slovenija je letos močno okrepil svojo prisotnost v primorski regiji, saj sta se obstoječi mreži poslovalnic na obali pridružili poslovalnica v hotelu Kempinski ter nova poslovalnica v Kopru. Omenjene poslovalnice bodo deležne tudi številnih novosti, predvsem večjega števila kabrioletov v ponudbi, obstoječi floti vozil pa so se aprila pridružila tudi vozila proizvajalca BMW, in sicer modeli 3, 5, X1 ter X3.

Družba Sixt Slovenija ta hip nudi tudi najbolj celovito ponudbo izposoje vozil doma ter rezervacije vozil po svetu, saj je moč prek njihovega centralnega rezervacijskega centra 080 80 18 rezervirati vozila v 125 državah po svetu. Ponudbo odlikujejo posebno ugodne cene ter vključenost nekaterih sicer doplačljivih storitev (zavarovanje ipd.).

“Družba Sixt AG bo letos praznovala 100 let. Zadnjih 6 let je tudi Sixt Slovenija del te velike družine. Podjetje, ki skrbi tudi za storitve izposoje in najema vozil v Sloveniji in na Hrvaškem je namreč eno pomembnejših v regiji Adriatik. Letošnji načrti so optimistični, z novimi modeli vozil bomo svojo floto v segmentu rent a car v Sloveniji razširili na približno 450 vozil, na Hrvaškem pa približno tisoč vozil. Skupaj z vrhunskimi storitvami naj bi letos dosegli 20-odstotno rast poslovanja,” je povedal direktor prodaje in marketinga v Sixt Slovenija Klemen Pur.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,