Računalništvo, telefonija
04.07.2016 14:57

Deli z drugimi:

Share

Skenerji Brother in Kofax

Brotherjeve modele profesionalnih ploskih dokumentnih skenerjev je odobril priznani ponudnik programske opreme za upravljanje dokumentov Kofax.
Skenerji Brother in Kofax
Skenerji Brother in Kofax

Po neodvisnem testiranju, ki ga je opravil Kofax, sta Brotherjeva skenerja PDS-5000F in PDS-6000F zdaj uradno certificirana za uporabo z njihovo uveljavljeno programsko opremo Kofax VRS® (VirtualReScan) Elite 5.1 in Kofax Express 3.1.

Kofax VRS® je patentirana programska oprema za izboljšavo in popolnost slik. Poveča produktivnost skeniranja in kakovost slike za natančno optično prepoznavanje znakov (Optical Character Recognition – OCR) ter skrajša čas skeniranja. Strogemu testiranju, ki je dokazalo, da je naprava sposobna izpolniti Kofaxove visoke standarde zajemanja dokumentov, je sledil certifikat za uporabo skupaj s Kofaxovo programsko opremo.

Jure Gaspari, regionalni predstavnik Brotherja za Slovenijo, Hrvaško in BiH: “S PDS-5000F in PDS-6000F želimo ponuditi sodobne ploske skenerje, ki presegajo potrebe uporabnikov. Zahvaljujoč visoki hitrosti skeniranja do 80 strani na minuto in zmogljivosti podajalnika dokumentov za 100 listov lahko slednji obdelajo številne različne dokumente z možnostjo obojestranskega ADF-skeniranja.”

“Ponosni smo, da lahko predstavimo modele, ki so napredni in vsestranski ter se z lahkoto povezujejo z različnimi operacijskimi sistemi in programsko opremo.”

“Naši najnovejši Kofaxovi certifikati so dokaz, da so Brotherjevi skenerji resnično na ‘vaši strani’, saj so učinkovita naložba, ki prihrani čas in poveča učinkovitost.“

“PDS-5000F in PDS-6000F sta odlična profesionalna dokumentna skenerja za občutljive dokumente, brošure, notarske zapise, vezane dokumente, fotografije, knjižice in potne liste.”

Ploščata modela omogočata skeniranje tako tankih dokumentov kot debelih knjig. Obojestranski ADF pomeni, da sta namenjena hitremu obdelovanju večjih količin dokumentov: v enem prehodu lahko skenirata do 5994 mm.

Profesionalna skenerja omogočata hitro in brezhibno izkušnjo visokokakovostne ločljivosti do 600 dpi. Namenjena sta srednje velikim podjetjem, ki potrebujejo skeniranje različnih dokumentov v namiznem delovnem okolju.

Oba modela lahko “skenirata v” številne možnosti, vključno z e-pošto, sliko, datoteko, SharePoint-om, “Searchable” PDF-om, omrežjem, FTP-jem in tiskalnikom. Delujeta z operacijskimi sistemi Windows, Mac in Linux prek obsežnega nabora gonilnikov, vključno s TWAIN 2.2, ISIS, WIA, ICA in Sane, za enostavno združljivost z obstoječimi delovnimi procesi.

Modeli so v cenovnem razponu od 1.700,00 do 2.415,00 EUR brez DDV.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več