Računalništvo, telefonija
06.06.2014 18:32

Deli z drugimi:

Share

Slika, ki posrka v dogajanje

Napredna tehnologija pametnih televizorjev Philips 4K Ultra HD serije 7800 z izboljšano sliko nas popelje v nove dimenzije gledanja TV in poskrbi, da nas dogajanje povsem posrka vase. Vsebine postanejo tako resnične, da pozabimo, da jih gledamo na zaslonu. 4K Ultra HD-televizor pa obenem še nikoli ni bil tako cenovno dostopen.
Philips TV serija 7800
Philips TV serija 7800

Philipsovi televizorji serije 7800 se ponašajo s tehnologijo, ki prinaša kar štirikrat višjo ločljivost slike kot Full HD. Z več kot osem milijonov slikovnih pik ter edinstveno tehnologijo za izboljšavo slike – Ultra Resolution, zagotavljajo večjo ostrino, izrazitejši občutek globine, vrhunski kontrast in naravno gibanje slike.


Tehnologija Ultra Pixel HD pretvori vsebino v ostrejšo sliko, ne glede na izvorno ločljivost. Ob gledanju najljubših akcijskih filmov, športnih dogodkov ali ob igranju iger odslej lahko uživamo v vseh podrobnostih in presenetljivi resničnosti vsebin. Običajne filme in druge vsebine lahko gledamo in pretvarjamo tudi v 3D-obliko ter zrcalimo zaslon pametnih naprav na TV in obratno.

Dvostranski svetlobni sij Philipsove unikatne osvetlitve Ambilight se razširja prek robov televizorja in tako znatno razširi zaslon ter omogoči še pristnejše užitke. Za prilagajanje našemu razpoloženju imamo na voljo različne učinke Ambilighta, kot so živahno za dodatno poudarjen učinek ali sproščeno z enobarvnim sijem.

Pametni televizor je tudi izjemno povezljiv. Med drugim zaradi vgrajene povezave Wi-Fi zagotavlja preprosto izposojanje ali pretakanje filmov, videoposnetkov in iger iz spletnih videotek, Skype, Facebook in Twitter pa omogočajo, da ostanemo v stiku z najbližjimi. Z aplikacijo Cloud TV izbiramo med naborom TV-kanalov z vsega sveta, vsebine pa si preprosto izmenjujemo tudi s prijatelji, pri čemer dostop do našega računa Dropbox omogoča aplikacija Cloud Explorer. Priročni daljinski upravljalnik ima na spodnji strani še tipkovnico za preprosto vnašanje besedila in iskanje po spletu.


Kljub številnim funkcijam in tehnologijam, štirijedrnemu procesorju ter Ambilightu Philips 4K Ultra HD serije 7800 sodi v energetski razred A+. Njegova zasnova pa je dovršena tudi navzven. Izjemno tanka oblika, zasnovana brez okvirja, s prefinjenimi tankimi linijami, se čudovito zlije s sodobno opremljenim domom.

Philipsova serija Ultra HD 7800 je na voljo v treh različnih velikostih diagonal po priporočenih maloprodajnih cenah:

Philips 42PUS7809/12 (106 cm): 1.099 EUR
Philips 49PUS7809/12 (123 cm): 1.499 EUR
Philips 55PUS7809/12 (139 cm): 1.899 EUR


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več