Računalništvo, telefonija
20.02.2017 13:03
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Slovenija že tretjič zapored gosti največjo konferenco za inbound marketing v Evropi

inOrbit 2017 bo tako kot lansko leto gostil več kot 20 vrhunskih mednarodnih strokovnjakov za digitalni marketing.
inOrbit 2017 bo tako kot lansko leto gostil več kot 20 vrhunskih mednarodnih strokovnjakov za digitalni marketing.

V Kongresni center Brdo pri Kranju se vračajo velika svetovna imena digitalnega marketinga. Podjetje Red Orbit tam 9. in 10. marca 2017 organizira inOrbit 2017 – največjo konferenco za inbound marketing v Evropi.

Na inOrbit prihaja več kot 20 mednarodnih strokovnjakov, ki bodo 2 dni delili svoje znanje in izkušnje s 600 udeleženci iz celotne regije. Fokus letošnjega inOrbita je udeležencem zagotoviti informacije in znanje, ki ga potrebujejo, da bodo lahko svoje digitalne strategije prilagodili novim marketinškim izzivom. Govora bo o posameznih oglaševalskih kanalih, hkrati pa tudi o različnih strategijah in organizacijskih izzivih, ki čakajo podjetja v obdobju digitalizacije poslovanja.

Konferenca inOrbit se več kot uspešno širi preko meja Slovenije, saj tudi letos privablja udeležence iz vseh držav regije ter svetovno znane predavatelje. Poleg kakovosti predavateljev sta zelo pomembno vlogo pri izbiri igrali tudi tematika in vsebina njihovih predavanj. Letošnja konferenca inOrbit bo zato postregla z aktualnimi marketinškimi izzivi:

Optimizacijo spletnih strani za iskalnike bo predstavil svetovno znan predavatelj Larry Kim, ustanovitelj in CTO podjetja Wordstream, pri čemer mu bosta pomagala še Yiğit Konur in Aleyda Solis. Slednja je bila uvrščena na Forbesov seznam 50 najbolj vplivnih strokovnjakov za digitalni marketing.

  • Uporabniško izkušnjo bosta razložili dve strokovnjakinji: Liraz Margalit, doktorica psihologije in vodja analize vedenja potrošnikov pri svetovno priznani izraelski agenciji ClickTale, ter Danijela Divac, produktna in UX strateginja v podjetju D·Labs.
  • Kako snovati digitalne strategije, bodo svetovali Judith Lewis, ustanoviteljica londonskega podjetja Decabbit Consultancy, Ashley Friedlein, ustanovitelj Econsultancy ter eden od vplivnejših svetovalcev in strokovnjakov za digitalni marketing na svetu, ter Peter Mesarec, eden največjih strokovnjakov za digitalni marketing v Sloveniji in širše v regiji.
  • Rešitve za mobilne platforme na področju digitalne transformacije vašega poslovanja bo zastopal Subir Majumdar, strokovnjak na področju mobilnega oglaševanja pri Googlu (Dublin HQ).
  • Pomembnost spletne analitike bosta osvetlila Caleb Whitmore, direktor ene najbolj znanih agencij za spletno analitiko v ZDA, Analytics Pros in Yehoshua Coren, strokovnjak za spletno analitiko in ustanovitelj podjetja Analytics Ninja.
  • Kako doseči najboljšo stopnjo konverzij, nam bodo razložili Viljo Vabrit in Marie Polli iz estonske agencije ConversionXL ter Ton Wesseling, predavatelj z več kot 20-letnimi izkušnjami na področju digitalne optimizacije.
  • Pri vaši ceni za klik bosta s svojimi nasveti pomagala Ivelina Manova, direktorica performance agencije Accella Digital iz Bolgarije, ki svetuje podjetjem, kot so BMW, Harley Davidson, Provident, ter Anders Hjorth, eden prvih certificiranih Google strokovnjakov na področju plačanega oglaševanja v Franciji.

Oba dneva bomo predstavljeno vsebino podprli z velikim številom praktičnih primerov, saj želimo udeležencem konference zagotoviti, da bodo vsebine, ki jih bodo slišali, uporabne in jih bodo lahko aplicirali tudi na svoje delo.

Več informacij o dogodku in govorcih je na voljo na spletni strani konference – www.inorbit.si. Vstopnice so na voljo v prosti prodaji do razprodaje vseh sedežev.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več