Računalništvo, telefonija
02.07.2015 15:37
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

4th Office se nadgrajuje

Slovenska platforma za komunikacijo, napada globalni trg z nadgrajeno osnovno različico
4th Office se nadgrajuje
4th Office se nadgrajuje

4th Office je komunikacijska platforma, ki je v zadnjem letu požela veliko zanimanja globalne startup scene, ko so jo podprli mednarodni investitorji. Direktor podjetja MARG, Boštjan Bregar, ki stoji za inovativno komunikacijsko platformo za podjetja, pravi, da je bilo zadnje leto neverjetna izkušnja.

Zagotovili so si blizu 5 milijonov evrov investicijskega kapitala, ki jim je omogočil, da podjetjem na mednarodni ravni pomagajo pri njihovi odvisnosti od e-pošte. Podjetja v aplikaciji 4th Office najdejo orodje, kjer zaposleni lahko na hiter in pregleden način komunicirajo med seboj, si dodeljujejo naloge in z integriranimi aplikacijami, kot so Google Drive in Evernote na urejen način organizirajo vse svoje delo.


Bregar pravi, da so pomagali veliko znamkam rešiti kritične poslovne izzive okrog interne komunikacije, dodeljevanja nalog, deljenja in urejanja dokumentov. “Pomagali smo tudi zmanjšati digitalno IP fragmentacijo, v srce poslovanja pa smo postavili učinkovito komunikacijo, ki je pogoj za produktivno in uspešno delo.”

Od prve faze financiranja so dodali tisoče novih uporabnikov, danes imajo na vseh platformah več kot 25.000 registriranih uporabnikov.


4th Office se nadgrajuje
Podjetje že nekaj tednov razvija tudi nove funkcionalnosti, posodobili pa so tudi uporabniško izkušnjo z izboljšano brezplačno osnovno različico. Prednosti novega mobilnega načina komunikacije želijo približati čim širšemu številu podjetij. Zato so izboljšali možnost komunikacije z e-mail uporabniki ter trgu premierno ponudili unikaten način organizacije pomembnih pogovorov in komunikacije na karticah.


“Pozorno smo prisluhnili mnenju naših uporabnikov in ugotovili, da je komunikacija preko kartic daleč najbolj učinkovit način sodelovanja. Omogoča organizacijo dnevnih pogovorov v visoko produktiven tok dela in omogoča organizacijo svojega dela glede na to, kaj ti je v nekem trenutku pomembno,” pravi Bregar.

Izboljšana brezplačna osnovna verzija bo omogočala povsem nov način komunikacije na osnovi kartic, ki bodo omogočile:

  • inteligentno izločanje pomembnih stvari iz vse komunikacije
  • organizacijo vseh informacij na vam prilagojen način
  • vzpostaviitev takojšnega kontakta s komurkoli v vašem omrežju


Podjetje pravi, da bodo prvi uporabniki lahko beta različico preizkusili že julija. V kolikor bi radi bili prvi v vrsti za izboljšano različico 4th Office, se lahko prijavite na beta listo tukaj.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MARG d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MARG d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MARG d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več