Računalništvo, telefonija
05.12.2016 10:58
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Smučarska idila brez denarnice v žepu

Smučarska idila brez denarnice v žepu
Smučarska idila brez denarnice v žepu

Z današnjim dnem se začenja smučarska sezona na številnih smučiščih po Sloveniji. Med temi pa z novostjo v ponudbi izstopata smučišči Kope in Kranjska Gora. Kot prvi sta namreč podprli možnost mobilnega plačevanja s Hal mBills.

Denarnica je predmet, ki ga imamo večino časa s sabo, a nas kdaj zato celo ovira – in malokdaj bolj, kot med brezskrbnim vijuganjem po zasneženih strminah. Vsi poznamo občutek, ko med smučanjem na vsake toliko podzavestno preverjamo, če je denarnica še v žepu in je nismo zgubili. Pa razmišljanje, če imamo pri sebi dovolj gotovine in skrb, če moramo iskati bankomat sredi belih gora. Kaj šele, če morda vmes na snegu pademo in se nam bankovci v žepu morda zmočijo. Denarnica vsekakor ni idealna spremljevalka za zimske športe.

Ali pa raje recimo, da ni bila, dokler ni bila mobilna. S Hal mBills ste skrbi rešeni. Ko se odpravite na smučarski dan na Kope, lahko denarnico za cel dan pustite kar v avtomobilu. Vozovnice kupite preprosto s telefonom in že ste pripravljeni na prvi spust. Ko se utrudite, pa si lahko privoščite kavico v Lukovem domu, enolončnico v restavraciji Kope in vročo čokolado v Grmovškovem domu – ter vsa plačila opravite s Hal mBills. Če se na poti domov radi ustavite v Gostišču Aerodrom ali restavraciji Paradiso za popoln zaključek smučarskega dne, boste tudi tam lahko vse plačali mobilno.

Na smučišču v Kranjski Gori je izkušnja podobna, številne koče in lokali ob smučišču že ponujajo enostavno plačevanje s Hal mBills. Bedančev dom, bife Velika dolina, Vitranc bar, hotel in restavracija Skipass so le nekateri izmed priljubljenih ponudnikov.

Vsem želimo to zimo veliko idiličnih sončnih smučarskih dni z obilico snega in veselja. In kadar si privoščite zimski izlet, ni prav, da bi vam skrbi povzročalo iskanje gotovine po žepih. Zato naj bo del priprave pred smučanjem še prenos Hal mBills na telefon. Napolnite si svojo mobilno denarnico in nato uživajte brez skrbi.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem mBILLS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri mBILLS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem mBILLS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več
Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več
Zlati partner

SMART COM d.o.o.

Brnčičeva ulica 45, 1000 Ljubljana, Tel: 01 5611 606
Smart Com udejanja vaše vizije Težko je slediti razvoju informacijskega sveta. Rešimo en problem in že se pojavita dva nova. Kako ohraniti stik z razvojem tehnologije? Odgovor na ... Več

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več