21.06.2013 12:33

Socomec izdelki so prejeli nagrado za odlično kvaliteto, inovacijo in prilagodljivost

Socomec UPS sistemi so prejeli prestižno evropsko nagrado Frost & Sullivan » Product Differentiation Excellence 2013«. Opisali so jih z neprimerljivo kvaliteto, inovacijo in prilagodljivostjo zaradi uporabe najnovejših tehnologij za zagotavljanje potreb trga.
Socomec UPS izdelki so prejeli prestižno evropsko nagrado.

Frost & Sullivan industrijski analitik Gautham Gnanajohti je njihovo nagrado obrazložil z izjavo: »Socomecova izvirnost za posebnost izdelkov prihaja iz dejstva, da razvijajo in ustvarjajo izdelke glede na dejanske potrebe trga. Trenutno se usmerjajo na dva ključna trenda. Zmanjšujejo porabo energije skupaj s prihodom alternativnih energijskih virov ter dajejo kupcem možnost, da lahko učinkovito predvidijo porabo energije.« Dodal je še: »nudenje prilagodljivih rešitev je Socomecova ključna strategija, kateri so namenili največjo pozornost.

Pri Socomecu verjamejo v izdelavo izdelkov z dodano vrednostjo v obliki lastnosti in funkcij. Njihov celotni spekter izdelkov nudi izboljšano delovanje, zanesljivost in zaščito. Posebej promovirajo sisteme z dvojno pretvorbo energije ali V.F.I. ON line način delovanja. To je edina rešitev, ki zagotavlja popolno zaščito porabnikov in znižuje porabo energije z uporabo izboljšanih komponent. Njihovi UPS izdelki zagotavljajo visoko učinkovitost tako pri polni, kot tudi pri delni obremenitvi pod vsemi možnimi pogoji.

Pri Frost & Sullivan so Socomec opisali kot inovativno podjetje, ki proizvaja naprave za spoprijemanje z industrijskimi izzivi, kot so učinkovitost, dobavljivost in čim manjša zasedenost prostora. Pohvalijo se lahko z visokim številom obdržanih strank in njihovim zadovoljstvom, kar so dosegli z odličnimi proizvodi. Ohranjajo bližino s kupci, da lahko bolje razumejo njihove potrebe in ustvarijo izdelke z edinstvenimi lastnostmi in funkcijami.«

Socomecov regionalni direktor Andrew Wilkinson je nagrado komentiral z »Navdušeni smo s prejemom te nagrade. Socomec je zavezan inovacijam za spreminjajoče potrebe naših strank na področju učinkovitosti in delovanja. Te inovacije našim kupcem prinašajo merljive in trajnostne prednosti.«

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SOCOMEC SICON d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SOCOMEC SICON d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SOCOMEC SICON d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več

Crayon