Računalništvo, telefonija
06.09.2012 05:33
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sony predstavlja 3D računalnik vse v enem za v dnevno sobo

3D tehnologija je vedno bolj izpopolnjena in ravno na tem področju blesti Japonski inovator Sony. Kot prvi je predstavil tako prenosni kot tudi stacionarni računalnik z Full HD zaslonom z razmerjem stranic 16:9, ki ob uporabi priloženih 3D očal prikaže prelepo sliko v treh razsežnostih. Ponuditi nekaj več od konkurence je bilo vedno značilno za Japonce, ki so znani tudi po zanesljivosti in natančnosti.
Lepotec v črnem.
Lepotec v črnem.

Računalnik vse v enem Sony VAIO je na Slovensko tržišče prispel v črni barvi. Izvedba računalnika all in one z imenom Sony VAIO VPC-L22V1E/B z zaslonom z FULL HD resolucijo in 3D tehnologijo je opremljena z procesorjem INTEL i7 QUAD CORE pri frekvenci 2,2 do 3.1 Ghz. Serijsko je črna raketa opremljena z kar 8 GB DDR-III spomina. Za grafiko je poskrbelo podjetje NVIDIA z 3D izvedbo, ki bo poskrbela tako za multimedisjka opravila kot tudi za zabavo. Grafični pospeševalec GT540 v navezi z 1 GB hitrega spomina bo poskrbel za najnovejše igre in izjemen prikaz tako 2D kot tudi 3D slike.

Za filmske navdušence pa je razveseljiva tudi novica o serijsko vgrajenem BLU-RAY pogonu, ki bo bral in pisal na vse vrste okroglih medijev. CD, DVD ali BLU-RAY bralec in zapisovalec je vsebovan v stilski črni zverini. Za shranjevanje podatkov vam je na voljo kar 750 GB diska. Komur pa to ne bo dovolj, lahko preko vmesnikov USB 2.0 ali USB 3.0 priklopi zunanjo enoto za delanje varnostnih kopij.

Prednaložen je Microsoft Windows 7 Home Premium programski paket in Microsoft Office 2010 pisarniški paket v testni verziji. Črni lepotec Vaio je v Mariborskem Sony VAIO OUTLET CENTRU po naročilu na voljo za 1999 EUR z DDV. Kot poslastico, pa so pri www.NOTESNIKI.si računalniku dodali še antivirusni paket ESET NOD 32 Antivirus za obdobje 12 mesecev GRATIS .

Vaio All in One je torej prestižen, zanesljiv in varen izdelek, ki bo razveselil vse tiste, ki se jih recesija še ni lotila. Za vas le najboljše pravijo pri podjetju Sony.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več
Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več