Računalništvo, telefonija
06.08.2013 12:44
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sony Slovenija podeljuje karte za Eurobasket 2013

Žoga je okrogla. Sony je zakon. Vsi ki všečkate uradno Facebook stran Sony Slovenija in sodelujete v njihovih akcijah lahko med drugim poleg lepih nagrad dobite tudi brezplačne košarkaške karte za Eurobasket 2013.
Wooow
Wooow

Že pred časom smo razkrili sodelovanje med Sony Slovenija in Slovensko košarkaško reprezentanco. Torej je postalo uradno že čas nazaj, da Sony ne sponzorira samo nogometnih dogodkov ampak tudi košarkaško dogajanje v Sloveniji, sončni državi pod Alpami.

Sony je torej podjetje, ki se ukvarja z zabavno elektroniko, filmsko in glasbeno produkcijo ter športnim marketingom. Kakovostne Sony kamere in fotoaparati so torej odlični, za zajemanje fotografij na športnih tekmah. Prenosniki Sony VAIO pa so odlični za zapisnikarsko mizo na košarkaških tekmah ali pa tudi za prosti čas košarkašev in igranje kakšne igre ali ogled kakšnega filma.

Slovenski košarkaši torej prisegajo na izdelke Sony Vaio, Xperia, Nex in Alpha. Vabljeni da všečkate uradno Sony Facebook stran in spremljate aktualne akcije in dogodke. Mogoče boste med srečnimi dobitniki košarkaških kart ravno vi.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več
Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847