06.08.2013 12:44
Posodobljeno 11 let nazaj.

Sony Slovenija podeljuje karte za Eurobasket 2013

Žoga je okrogla. Sony je zakon. Vsi ki všečkate uradno Facebook stran Sony Slovenija in sodelujete v njihovih akcijah lahko med drugim poleg lepih nagrad dobite tudi brezplačne košarkaške karte za Eurobasket 2013.
Wooow

Že pred časom smo razkrili sodelovanje med Sony Slovenija in Slovensko košarkaško reprezentanco. Torej je postalo uradno že čas nazaj, da Sony ne sponzorira samo nogometnih dogodkov ampak tudi košarkaško dogajanje v Sloveniji, sončni državi pod Alpami.

Sony je torej podjetje, ki se ukvarja z zabavno elektroniko, filmsko in glasbeno produkcijo ter športnim marketingom. Kakovostne Sony kamere in fotoaparati so torej odlični, za zajemanje fotografij na športnih tekmah. Prenosniki Sony VAIO pa so odlični za zapisnikarsko mizo na košarkaških tekmah ali pa tudi za prosti čas košarkašev in igranje kakšne igre ali ogled kakšnega filma.

Slovenski košarkaši torej prisegajo na izdelke Sony Vaio, Xperia, Nex in Alpha. Vabljeni da všečkate uradno Sony Facebook stran in spremljate aktualne akcije in dogodke. Mogoče boste med srečnimi dobitniki košarkaških kart ravno vi.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več