Računalništvo, telefonija
06.03.2012 14:10
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sony vodoodporna videokamera

SONY vodoodporna videokamera
SONY vodoodporna videokamera

Videokamera HDR-GW55VE, polna funkcij, je odporna na vodo do globine 5m, prah in padce z 1,5m. Videokamera ima vgrajeno tipalo Exmor R CMOS, ki zajema čudovite Full HD 50p video posnetke, tudi pri slabši osvetlitvi ter vrhunski objektiv G z 10x optičnim zumom (razširjen zum, 17x) in 29,8mm širokim kotom ter vgrajen Optični SteadyShot z načinom “Active” za jasnejše posnetke med hojo in zumiranjem. Poleg tega lahko slikate nadvse natančne fotografije v velikosti vse do 20,4 milijona slikovnih točk. Z funkcijo “Intelligent AUTO” videokamera vsakič izbere najboljše nastavitve za odličen rezultat. In vse to si lahko ogledate na vrhunskem 7,5cm/3″ Xtra Fine LCD zaslonu na dotik z ločljivostjo 921.000 pik.

To je vaš najboljši spremljevalec, ko greste na bazen. Nova videokamera Handycam® HDR-GW55VE, odporna na vodo do globine 5m, je odlična za izlete na plažo, potapljaške odprave in zabavne dneve, preživete z družino. Poleg tega je odporna tudi na prah in padce z višine vse do 1,5m – zato vam ni treba skrbeti glede nenadnih dežnih ploh ali slučajnih padcev ob bazenu ali na plaži.

Vodoodporna videokamera Handycam®, primerna za vsakodnevne dogodivščine, je polna napredne tehnologije, ki omogoča snemanje jasnih, stabilnih Full HD video posnetkov in fotografij v vseh okoliščinah.

Kakovost slike je prav taka, kot bi jo od videokamere Handycam® pričakovali. Tipalo Exmor R™ CMOS zajema čudovito natančne video posnetke in fotografije z nizkim šumom, tudi pri slabši osvetlitvi, kjer bi imele druge videokamere težave.

Skupaj s Sonyjevim visokokakovostnim objektivom G lahko zajame vse od širokokotnih kadrov do odličnih fotografij od blizu. Razširjeni zum se ponaša z 10x optičnim zumom, ki omogoča izjemno 17x povečavo: Tehnologija “By Pixel Super Resolution” zagotavlja jasne, izjemno natančne posnetke z visokim zumom.

Tudi kadar ste z zumiranjem močno približali objekt ali medtem ko hodite, bodo video posnetki jasnejši, zahvaljujoč funkciji “Optical SteadyShot” z načinom “Active”, ki popravlja tresenje roke in ustvarja stabilne slike.

Funkcija “Intelligent Sweep Panorama”, prvič v videokamerah Handycam®, vam omogoča zajemanje posebej širokih kadrov z ogromnim vidnim poljem. Enostavno pritisnite na sprožilec in premaknite videokamero, da boste zajeli kar največji kader. S funkcijo zaznavanja obrazov in gibanja vam videokamera Handycam® zagotavlja, da bodo med premikanjem kamere, tudi ljudje in predmeti v gibanju naravno reproducirani.

Tudi funkcija “Self Portrait Timer” je v videokameri Handycam® nova. Zagotavlja ustrezno uokvirjene, jasno izostrene fotografije vas in vaših prijateljev, ko snemate iz roke. S funkcijo “Face Detection” videokamera HDR-GW55VE zagotavlja čudovite avtoportrete brez odrezanih glav.

Morda niste prepričani kako kar najbolje izkoristiti snemalne pogoje? Funkcija “Intelligent AUTO” prepozna vse do 99 vrst kadrov in izbere nastavitve videokamere za najboljše rezultate. Tu je celo posebni način “Underwater” (pod vodo), da bodo podvodni video posnetki z bogatimi, naravnimi barvami, izgledali še bolje.

Vodoodporna videokamera Handycam®, idealen spremljevalec na potovanjih, predstavlja tudi vgrajen GPS, ki označi, kje vse ste snemali video posnetke in fotografije. Na zaslonu lahko preverite svoj trenutni položaj ali pa pregledate vse spomine, označene z GPS-om, doma na svojem računalniku s čudovitimi spletnimi zemljevidi.

Nova Sonyjeva vodoodporna videokamera Handycam® HDR-GW55VE bo v Evropi na voljo od začetka meseca junija 2012.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem A.C.S. d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri A.C.S. d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem A.C.S. d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več
Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več