23.08.2016 10:34

Sophos Mobile Control z najvišjo možno oceno

Na ocenjevanju EMM produktov so Sophos Mobile Control izbrali za najboljši izdelek.
Sophos Mobile Control z najvišjo možno oceno

Zaposleni v podjetjih pri svojem delu vedno več uporabljajo mobilne naprave, tudi take, ki jih uporabljajo za zasebne namene (BYOD). Tako se možnosti za izgubo ali krajo podatkov močno povečajo.

Sophos Mobile Control je EMM (Enterprise Mobility Management) programska oprema, s katero nadzorujemo mobilne naprave z zaupnimi podatki. S tehnologijo kontejnerjev ločimo službene podatke (pošto, koledar, stike) od zasebnih, s tehnologijo Sophos Secure Workspace pa šifriramo vso našo komunikacijo z mobilne naprave in vse podatke na naši napravi. Sophos Mobile control vključuje večkrat nagrajeno zaščito pred napadi (Anti-malware), zaščito pred škodljivimi spletnimi mesti (Web Filtering) in zaščito pred PUA (Potentially unwanted applications). Enostavnost nadzora in uporabe Sophos Mobile Control je ključ za večjo varnost naših podatkov na mobilnih napravah.

Na julijskem testu je revija SC Magazine ocenjevala več EMM produktov in izbrala Sophos Mobile Control za najboljši produkt. Podelila mu je največjo možno oceno in ga postavila na prvo mesto v družbi produktov podjetij AirWatch, IBM, Citrix in ostalih.

Celoten test lahko preberete na tej povezavi, več o produktu pa izveste tukaj.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SOPHOS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SOPHOS d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SOPHOS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več

J-LAB d.o.o.