13.06.2016 16:18

Sophos SG UTM zopet nagrajen

Sophos SG UTM zopet nagrajen

Družina SG UTM naprav je, po mnenju revije SC Magazine, najboljša v kategoriji UTM naprav, kar je še ena v nizu nagrad. SC Magazine je SG družino nagradil že tretje leto zapored, kar dokazuje, da je družina SG UTM naprav še vedno korak pred konkurenco.

V obrazložitvi nagrade so zapisali:«Sophos SG UTM naprave z vgrajenimi varnostnimi moduli, kot so web security gateway, email gateway, network firewall in wireless management console, ponujajo rešitve v eni napravi za majhna in velika podjetja, kar jim omogoča boljši nadzor in upravljanje nad varnostjo. Poleg tega so tu še nekatere inovativne rešitve, kot na primer Advanced Persistent Threat Protection, ki so z SG UTM napravami na voljo tudi manjšim podjetjem in za nižjo ceno kot so konkurenčne naprave.«

Preberite celoten test (stran 11) in se prepričajte, zakaj smo zopet boljši od konkurence.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SOPHOS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SOPHOS d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SOPHOS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več