Računalništvo, telefonija
11.04.2014 09:00
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Spenjanje dokumentov brez sponk

Ricohove inovacije spreminjajo način dela.
Spenjanje dokumentov brez sponk
Spenjanje dokumentov brez sponk

Družini Ricoh barvnih večopravilnih naprav, ki so bile predstavljene nedavno, sta se pridružili še dve napravi, ki omogočata inovativen način spenjanja dokumentov brez sponk.

Generacija visokoproduktivnih naprav je zasnovana z naprednim GWNX kontrolorjem, ki zagotavlja še večjo produktivnost z mnogo inovacijami in izboljšuje produktivnost pri tiskanju kompleksnih nalog. Novi napravi MPC2003SP in MPC2503SP pa se še izdatno opredeljujeta kot okolju prijazni, saj lahko natisneta dokument in ga spneta brez sponk.

Nova modela si delita enako zasnovo platforme kot Ricoh MPC 3003/4503/5503/6003SP. Z razširitvijo družine v nižji segment Ricoh lahko v celoti omogoči uniformirano rešitev, saj lahko ponudi enotno rešitev za potrebe različnega pisarniškega poslovanja. Visoko- ali srednjezmogljiva naprava lahko ponudi oddelčno rešitev, naprave z nižjo hitrostjo, ki so dnevno v uporabi v organizaciji ali podjetju pa združujejo enakost, in s tem bistveno olajšajo upravljanje naprav zaposlenih ter povečujejo zadovoljstvo, medtem ko upravljajo z dokumentni na vseh napravah, ki imajo enako zasnovano platformo, s katero izboljšujejo dostop do informacij in avtomatizirajo proces dokumentov ter skrb za varnost dokumentov. Nova generacija kontrolorja lahko vključuje tudi rešitve delovnih procesov.

Zaključevanje dokumentov s stilom

Ustvarja presenetljive profesionalne dokumente z interno zaključevalno enoto. Poveča kapaciteto v notranjem delu naprave, in s tem prepreči povečanje obsega naprave.

Z notranjo zaključevalno enoto, ki je posebno prilagojena za spenjanje brez sponk, se lahko spne dokument ravno tako čvrsto kot s spenjalcem, s katerim se ustvarja dodatna vrednost podjetja, je okoljsko naravnana ter nenazadnje je tukaj prihranek, ki je povezan z nakupom sponk.

S pametnim zaslonom na dotik pa je upravljanje še enostavnejše saj ponuja „Click&Go“. Poučuje nas, kako je pomembna skrb za okolje v poslovnem svetu in dopušča spremembe pri načinu dela z dokumenti.

Več informacij dobite pri pooblaščenem zastopniku Vibor, d. o. o. ali info@vibor.si.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VIBOR d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VIBOR d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VIBOR d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več

MIKRONIS IT, Boštjan Rudl s.p.

Jezdarska ulica 3, 2000 Maribor, Tel: 02 429 27 82
Kot lastnik podjetja, še posebej manjšega, imate številne odgovornosti in vloge. Ne ostane vam veliko časa za obvladovanje tehnoloških delovnih okolij, kjer se zahteva specializirano ... Več

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več