Računalništvo, telefonija
17.02.2016 12:10

Deli z drugimi:

Share

Spletna trgovina – Magento 2.0

Z razvojem svetovnega spleta so trgovci dobili nov, praktično neomejen prodajni kanal, ki danes predstavlja velik in pomemben del svetovne in lokalne trgovine.
Magento 2.0
Magento 2.0

Seveda pa novi kupci ne bodo kar sami od sebe metali denarja v smer nadobudnega trgovca – najprej je treba pripraviti spletno trgovino, ki bo omogočila učinkovito prodajo preko spleta. Dandanes izdelava spletne trgovine niti ni več velik problem, saj vsak, ki ima dve uri časa in dostop do spleta, lahko praktično zastonj postavi funkcionalno internetno prodajalno. Seveda pa za tiste, ki od nove trgovine pričakujejo opazne prodajne rezultate, ne morejo biti zadovoljni s takšnimi rešitvami – zahtevnejšim in ambicioznejšim spletnim trgovcem so namenjene storitve profesionalcev, ki nudijo izdelavo naprednih spletnih trgovin na zmogljivih sistemih.

Najbolj priznan sistem za poganjanje naprednih spletnih trgovin je Magento, ki je nedavno izšel v novi, še bolj zmogljivi različici Magento 2.0. Ta različica se je takoj prikupila zahtevnim spletnim trgovcem, ki od svoje virtualne prodajalne pričakujejo brezhibno delovanje, učinkovito prodajo in tekoče poslovanje. Magento 2.0 namreč ponuja prav vse, kar si lahko od spletne trgovine želi sodobni trgovec, v večini primerov pa s svojimi neštetimi funkcijami gladko presega potrebe trgovcev. Poleg osnovnih in naprednih funkcionalnosti, ki so za Magento že značilne, se različica 2.0 usmerja predvsem v zagotavljanje varnosti finančnih transakcij in osebnih podatkov, boljšega izkoristka zmogljivosti spletnega strežnika ter seveda piljenju optimalne izkušnje spletnega nakupovanja, kar iz vaših obiskovalcev naredi zveste stalne stranke.

Nobenega dvoma ni, da se tudi vam splača investirati v Magento 2.0 spletno trgovino. Zaupajte strokovnjakom in presedlajte na novi sistem, ki vas bo hitreje in zanesljiveje popeljal novim poslovnim uspehom naproti! Še posebej pa boste zadovoljni, če se pri izdelavi in vzdrževanju napredne spletne strani zanesete na mojstre, ki imajo obilo izkušenj z upravljanjem sistema Magento, saj bodo znali strokovnjaki hitro in učinkovito ugoditi vsem vašim željam in potrebam.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MS3 d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MS3 d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MS3 d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več
Zlati partner

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667