27.05.2015      8:01
Magento spletne trgovine

Spletna trgovina za vsakogar

Izdelava Magento spletne trgovineIzdelava Magento spletne trgovine

Ste kdaj razmišljali, da bi pričeli s prodajo preko spleta, vendar vas je skrbela izdelava spletne trgovine?

Res da je v spletu mogoče najti že veliko spletnih trgovin, vendar lahko prav vi, z malo pomoči, s svojo idejo uspete. S spletno trgovino boste lahko mesečno zaslužili nekaj dodatnega denarja ali pa zaradi spletne trgovine postali sam svoj šef in se začeli preživljati izključno s tem, kar vas veseli.

KAKO SE PRIČNE IZDELAVA SPLETNE TRGOVINE

Če še nimate dobro razdelane poslovne ideje, je čas, da se najprej lotite tega. Najuspešnejše spletne trgovine so se razvile iz konjička. Vaša konkurenčna prednost je lahko prav to, da resnično uživate v tem, s čimer se ukvarjate in imate v zvezi s tem veliko znanja. Če morda nimate kakšnih posebnih konjičkov, veliko uspeha žanjejo spletne trgovine, ki zasedajo še neizkoriščene tržne niše. Ko veste kaj boste prodajali preko spleta, razmislite o imenu domene, na kateri bo postavljena spletna trgovina. Imena domen ponavadi odražajo tržno nišo, s katero se ukvarjate, ni pa nujno. Če imate težave pri odločitvi za ime domene, se obrnite na nas, kjer vam bomo svetovali, saj se izdelava spletne trgovine začne že pri imenu. Pomagali vam bomo izbrati domeno, ki bo kar najbolje pripomogla k optimizaciji vaše trgovine.

Vsaka spletna trgovina potrebuje svoj dom, gostovanje, kamor se veže vaša domena. Pri izbiri gostovanja imejte v mislih, ali boste imeli le eno spletno trgovino ali več. Morda boste želeli dodatno odpreti še kakšen blog, kar vam toplo priporočamo zaradi boljše optimizacije spletne trgovine. Če boste v začetku izbrali paket s premajhnim prostorom gostovanja, se vam lahko zgodi, da boste morali v prihodnosti seliti trgovino, kar včasih povzroči tudi za kakšen dan ali dva izpad poslovanja. Gostovanje si lahko izberete sami med različnimi domačimi in tujimi ponudniki, ali pa vam bomo najugodnejšega in preverjenega pomagali izbrati mi.

KO IZDELAVA SPLETNE TRGOVINE ZA VAS POSTANE NAŠA PRVA IN EDINA SKRB

Po urejenih »formalnostih« je čas za kreativnost. Pobrskajte po spletu, preverite druge spletne trgovine. Morda med njimi najdete kakšne, ki so vam všeč ali pa takšne, ki jih zagotovo ne bi želeli imeti. Ko ne veste, kakšno spletno trgovino bi želeli, je včasih izdelava spletne trgovine mogoče že, če nam poveste, česa ne želite. Razlike boste opazili pri postavitvah menijev, oblikah navigacije, mestih oglasnih sporočil, bannerjih, izgledu spletne strani, izgledu produktne strani – stran, kjer bodo posamezni izdelki podrobneje predstavljeni, ter še mnogih dodatnih možnostih. Bodite pozorni na barve, katere barve privlačijo vas kot stranko in katere vas morda odbijajo. Takšnih, ki bi vas odbijale, zagotovo ne bi želeli v svoji spletni trgovini. Svetujemo, da sočasno s spletno trgovino razmišljate tudi o logotipu, če še nimate izdelanega. Če imate izdelan logotip, vam lahko videz celotne spletne trgovine zgradimo iz te informacije.

Ne skrbite, če nimate podrobno izdelane ideje, dovolj bo že nekaj informacij. Dokončne odločitve vam bomo na podlagi našega znanja in izkušenj pomagali sprejeti mi. Svetovali vam bomo, katere barve in izgledi so pri strankah najbolj priljubljeni ter na katerih mestih je najbolje postaviti določene vsebine, da dosežete želen učinek (v vašem primeru prodajo).

Pri izbiri pravega ponudnika izdelave spletne trgovine, so pomembna dodatna znanja in izkušnje, katerih pomanjkanje je lahko prav za vašo poslovno idejo usodno. Zgolj postavitev spletne trgovine ni dovolj. Naš team strokovnjakov vam bo z veseljem svetoval v zvezi s plačljivim in neplačljivim oglaševanjem, zaradi katerega vas bodo stranke sploh našle na spletu. Zaradi nasvetov v zvezi s pisanjem prodajnih besedil, se bodo stranke odločile za nakup pri vas. Z nasveti v zvezi s postavitvijo administracije in logistike, boste vaše stranke hitro in učinkovito oskrbeli, tako da se bodo z veseljem vračale k vam. Naša skrb ni le izdelava spletne trgovine za vas, temveč tudi vaš uspeh. Pišite nam: info@izdelavamagentotrgovine.si. Pokličite: 0590 53 901 (oglasno sporočilo)

Za kateri telefon boste pisali Božičku?

Samsung Galaxy S8 skoraj zagotovo brez priklj... 7
NubCake  |  nebodo odstranli audio jack-a, to so sam...
Samsung Galaxy S8 skoraj zagotovo brez priklj... 7
NubCake  |  ne čakaj na Samsung, kupi OnePlus 3T, ki...