Računalništvo, telefonija
04.06.2014 05:28
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Spletni plačilni modul za 1 EUR

Spletni plačilni modul za 1 EUR
Spletni plačilni modul za 1 EUR

Imate spletno stran, trgovino ali le landing page? Mogoče boste v prihodnje karkoli prodajali preko spleta? Potem je ta novi plačilni paket idealen za vas in ga preprosto morate kupiti po tako ugodni ceni!


Zakaj je plačilni paket Moneta, PayPal, kreditne kartice in avtomatski PDF predračun tako dober?

  1. Ker podpira slovenski plačilni sistem Moneta s katerim lahko enostavno prejmete denar od vseh Mobitel, SiMobil ter Debitel uporabnikov.
  2. Ker podpira PayPal, ki je najbolj popularen sistem za plačevanje preko spleta.
  3. Ker vam paket ob izbiri “plačilo preko predračuna” popolnoma avtomatsko generira PDF predračun in priročno pošlje strani na email vse potrebne informacije (sklic, namen in podatke vašega podjetja in TRR računa).

Pa je namestitev tega paketa zahtevna? Sploh ne. Preverite video vodič, ki vam pokaže kako smo ta paket vključili na našo stran in oddali prvo naročilo v manj kot minuti in pol! Preverite sami na tem videu. https://www.youtube.com/watch?v=lg1nX8cFXHA.


Ali je možno to integrirati v navadno aplikacijo, ki ni wordpress? In koliko bi me to stalo.

Seveda. Preprosto skopirate obrazec v vašo stran (1 minuta dela) in to je to. Zadeva končana. Stane pa vas popolnoma nič, ker je obrazec za kopiranje v vašo spletno stran že pripravljen.


Kakšna pa je cena tega paketa?

Cena tega plačilnega paketa je 1 €. Ja, res je. 1 €. Vsak nakup doda k ceni 0.5 €. Tisti, ki prej pride, dobi najceneje. Klinite tukaj za nakup!


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem MS3 d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri MS3 d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem MS3 d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več
Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
O podjetju Si splet V podjetju Si splet d. o. o. od leta 2001 tržimo varnostne rešitve na področju informacijskih tehnologij. V letu 2003 smo pridobili ekskluzivno partnerstvo ... Več

Apogej Tech, d. o. o.

Špindlerjeva 22 , 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655
Težko je doumeti razsežnost informacijske tehnologije in njenega vpliva na poslovno in zasebno sfero. Uporablja se praktično povsod, od običajne elektronike (tablice, računalniki, ... Več

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več