21.11.2014 17:14

Spletni trgovec leta 2014 je Mimovrste.com, glas ljudstva si je že drugo leto zapored prislužila spletna trgovina Ličila.si

V Austria Trend Hotelu se je že tretje leto zapored odvil dogodek Spletni trgovec leta. Po zaključku treh sklopov predavanj se je dogodek končal s slavnostjo podelitvijo priznanj najboljšim trgovcem tega leta. Laskavi naziv »Spletni trgovec leta 2014« je prejela spletna trgovina Mimovrste.com, glas ljudstva pa je že drugo leto zapored izbral spletno trgovino Ličila.si.

Spletni trgovinski center Ceneje.si je danes organiziral dogodek Spletni trgovec leta, na katerem so bile podeljene nagrade najboljšim slovenskim spletnim trgovcem v kar 12 kategorijah. Poleg tega sta bili podeljeni tudi nagradi Spletni trgovec leta 2014 in Najboljša trgovina po izboru ljudstva.

Letošnje leto je zmagovalni naziv »Spletni trgovec leta 2014« pripadel spletni trgovini Mimovrste.com, ki je ta častni naslov osvojila že leta 2012, najboljša spletna trgovina po izboru ljudstva pa je že drugo leto zapored postala Ličila.si. Za podelitev nazivov je podjetje Ceneje.si sodelovalo z raziskovalno hišo Valicon, ki je naredila raziskavo z več kot 36.000 slovenskimi spletnimi uporabniki. Velik uspeh je za letošnji dogodek predstavljalo več kot sto prijavljenih spletnih trgovcev, zaradi tako velikega števila tekmovalcev pa so bile podeljene nagrade v kar 12 kategorijah.

Zmagovalci le-teh so:

Silux.si – zmagovalec v kategoriji »Avto-moto«

Conrad.si – zmagovalec v kategoriji »Dom in vrt«

Skrivnosti.si – zmagovalec v kategoriji »Erotika«

Malinca.si – zmagovalec v kategoriji »Hrana in pijača«

Funky.si – zmagovalec v kategoriji »Igre in igrače«

Beseničar.si – zmagovalec v kategoriji »IT«

Ecco-verde.si – zmagovalec v kategoriji »Lepota in zdravje«

Brodi.si – zmagovalec v kategoriji »Oblačila in obutev«

Printink.si – zmagovalec v kategoriji »Pisarna in šola«

Extremevital.com – zmagovalec v kategoriji »Šport«

Gizzmo.si – zmagovalec v kategoriji »Telefonija«

Mimovrste.com – zmagovalec v kategoriji »Spletni nakupovalni center«

Dogodek pa ni zaznamovala samo podelitev, temveč tudi zanimiva in poučna predavanja. Skozi tri sklope različnih tematik je sedem strokovnjakov s področja spletne prodaje, digitalnega marketinga ter dobrega spletnega poslovanja na dogodku predstavilo trende leta 2014 in prihajajočega 2015 ter pomembnost prodaje preko mobilnikov. Obiskovalci so lahko prisluhnili tudi analizi uspešnih slovenskih zgodb. Tekom predavanj so se razvile konstruktivne debate med publiko in govorci, med kratkimi odmori pa so lahko obiskovalci dobro izkoristili priložnost za mreženje in pridobivanje novih poznanstev.

Še nekaj besed o samem natečaju Spletni trgovec leta

Na natečaj »Spletni trgovec leta 2014« se lahko prijavi vsak spletni trgovec, ki ima spletno trgovino na slovenskem spletu. S sodelovanjem na natečaju trgovci pridobijo možnost za tekmovanje za laskave nazive in analizo spletne trgovine. Zmagovalci so izbrani iz različnih vidikov, s čimer želimo zagotoviti strokovnost dogodka. Točke pridobivajo na podlagi podrobne analize spletne strani, z glasom ljudstva in oceno strokovne komisije.

Vsi sodelujoči, ki dosegajo postavljene kriterije, si prislužijo laskavi naziv »Zanesljiv trgovec«, ki je simbol zaupanja vrednega trgovca.

Še nekaj besed o organizatorju dogodka Ceneje.si

Ceneje.si je največji in tudi najstarejši aktivni slovenski primerjalnik cen na spletu, saj njegovi začetki segajo še v leto 2005. Kot si Ceneje.si prizadeva za to, da potrošniki na njihovem spletnem mestu najdejo najboljšo ceno za izdelke, ki jih želijo kupiti, hkrati stremi tudi k dobrobiti strokovne javnosti. Zato je podjetje pripravilo tudi projekt SPLETNI TRGOVEC LETA, s katerim želi zagotoviti, da bodo vsi slovenski trgovci dosegli novo raven, ki bo ustrezala vsem standardom spletne prodaje.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CENEJE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri CENEJE d.o.o.

Ceneje.si logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CENEJE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.