17.06.2014 12:45

Spletno mesto Telekoma Slovenije odslej z integrirano E- trgovino in portalom Moj Telekom

Telekom Slovenije je z današnjim dnem pod okriljem spletnega mesta družbe www.telekom.si združil tudi E-trgovino, ki odslej omogoča neposredni spletni nakup ob pregledu ponudbe, in prenovljeni portal Moj Telekom, ki uporabnikom omogoča hitro ter varno upravljanje s storitvami. Tako so odslej z enotno prijavo in na enem mestu povezani vsi trije nosilni spletni portali družbe - spletno mesto, portal Moj Telekom in E-trgovina, enotna prijava pa uporabnikom dodatno omogoča tudi dostop do vsebin na TViN-u (http://tvin.si). Ogled vsebin se s svojo odzivno obliko prilagaja različnim napravam (namiznemu in prenosnemu računalniku, tablici in mobitelu), prek katerih uporabniki do njih dostopajo.

Na ta način Telekom Slovenije svojim uporabnikom odslej omogoča še boljšo uporabniško izkušnjo, saj je upravljanje s storitvami in celotno ponudbo posodobljeno ter še bolj enostavno in pregledno.

Prenovljeni portal Moj Telekom uporabnikom storitev Telekoma Slovenije omogoča še lažje in še bolj popolno upravljanje z naročniškimi in predplačniškimi razmerji, pa tudi uporabo storitev in koriščenje prednosti Programa zvestobe. Koda Telekom ID uporabnikom zagotavlja varen dostop do podatkov o vseh sklenjenih razmerjih, pravice za dostop pa lahko podelijo tudi drugim registriranim uporabnikom portala Moj Telekom. Na voljo imajo vpogled v mesečne račune, odprte postavke in podatke, potrebne za plačilo, naročijo lahko tudi e-račun.

Uporabniki storitev Mobitel lahko prek portala Moj Telekom urejajo dodatne zakupe in vklop dodatnih storitev, sproti spremljajo porabo in preverjajo stanje zakupljenih količin, posebej pa imajo vpogled tudi v porabo prenosa podatkov v Sloveniji in tujini. Kadarkoli lahko preverijo podatke o naročniškem razmerju in podrobnosti izbranega naročniškega paketa, aktivne anekse ter možnosti nakupa novega mobitela v akcijski ponudbi. Naročniki storitev SiOL lahko v okviru storitev SIOL TV spremenijo programsko shemo in razvrščajo TV-programe, naročniki interneta SiOL pa lahko prilagodijo podatke za dostop do interneta, e-naslove in predale, registrirajo nove domene ali podaljšajo registracije obstoječih, naročijo varnostni paket in si aktivirajo statični naslov IPV6. Naročniki telefonije SiOL lahko samostojno urejajo preusmeritve ali zapore klicev in po želji upravljajo z večino dodatnih storitev. Portal Moj Telekom bo julija na voljo tudi v angleškem jeziku.

Prenova spletnih portalov uporabnikom storitev Telekoma Slovenije skupaj s poenoteno uporabniško izkušnjo nakupovanja v E-trgovini prinaša še dodatne prednosti pri koriščenju ugodnosti Programa zvestobe, kjer je članom na voljo tudi osvežena ponudba izdelkov po akcijskih cenah.

Več informacij najdete na www.telekom.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEKOM SLOVENIJE d.d.

Telekom Slovenije tudi v najnovejši kampanji za poslovne uporabnike nadaljuje uspešno sodelovanje s slovenskimi glasbeniki

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

Jamada skupina d.o.o.

Cesta k Tamu 12, 2000 Maribor, Tel: 02 330 53 50
Podjetje je bilo ustanovljeno iz bivše DataLab poslovne enote Maribor. Preživeli so obdobje mladostniške zaletavosti in vihravosti. Prerasli so v zrelo podjetje z jasno vizijo, ... Več

HERLAH d.o.o.