Računalništvo, telefonija
09.06.2012 08:06

Deli z drugimi:

Share

Spremljajte EURO 2012 v živo na navigaciji Garmin

Navigacija, ki omogoča tudi predvajanje TV, videa in glasbe
Spremljajte EURO 2012 v živo na navigaciji Garmin
Spremljajte EURO 2012 v živo na navigaciji Garmin

Večfunkcijska naprava nüvi 2585TV s prednaloženo kartografijo Evrope in z velikim zaslonom na dotik, diagonale 12,7 cm, združuje najboljše iz sveta naprednih navigacij in zabave: televizija, video in glasba. Vsebuje navigacijsko orodje Guidance 2.0 za hitrejšo, intuitivno uporabniško izkušnjo. Zagotavlja hitro in natančno iskanje ter izračun poti. Omogoča prikaz pravega voznega pasu s photoReal razcepi že veliko pred križiščem ali odcepom s fotografsko natančnostjo prikaže in označi pravilen vozni pas.

Navigacija ponuja zabavne funkcije, kot so TV, radio s funkcijo snemanja in ponovnega predvajanja, MP3 predvajalnik, bralnik knjig in druge funkcije, s katerimi na potovanju ne boste ničesar zamudili. Svoje priljubljene TV nadaljevanke, športne dogodke in filme boste imeli vedno pri roki. Na nüvi 2585TV jih lahko tudi posnamete, preden se odpravite na pot. V živo lahko spremljate televizijski program in ste vedno na tekočem. Z zmogljivim DVB-T MPEG2/MPEG4 sprejemnikom in priloženima TV antenama zagotavlja dober sprejem kjerkoli. Navigacijo lahko priključite na sobni TV in ga uporabite kot video predvajalnik za prikaz video vsebin na večjem zaslonu. TV sprejemnik deluje tudi med vožnjo in TV funkcija deluje tudi v Sloveniji.

Navigacija Ima priložen premium sprejemnik za prometne informacije, ki deluje tudi v Sloveniji. Bluetooth® brezžična tehnologija omogoča prostoročno telefoniranje s kompatibilnimi telefoni ali s tehnologijo A2DP posreduje stereo multimedijske vsebine z naprave na vaš kompatibilni avtoradio.

S pomočjo nüvi 2585TV varčujete z gorivom ter tako varujete okolje. Funkcija ecoRoute prikazuje porabo goriva, stroške goriva ter vam omogoča stil vožnje prilagoditi čim manjši porabi. Prav tako lahko naprava izračuna pot, na kateri boste porabili manj goriva.

Garancija »nüMaps« uporabniku omogoča namestitev v danem trenutku najnovejše verzije prednaložene kartografije City Navigator Evropa. Garancija velja 90 dni po prvem prejemu signala satelitov.

Nüvi 2585TV je preprosto navigacija, ki si jo želite imeti.

Za več informacij obiščite spletno stran www.garmin.si, navigacija je na voljo pri pooblaščenih prodajalcih Garmin.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GARMIN d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GARMIN d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Pridružite se GARMIN SLOVENIJA na družabnem omrežju Facebook!

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GARMIN d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TISKARNA SILVECO

PE Stegne, Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667
Ali iščete način za preboj komunikacijske ovire med vami in vašimi potencialnimi strankami ali partnerji? V današnji digitalni dobi je trg enostavno prenasičen s spletnimi oglasi ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več