Računalništvo, telefonija
07.05.2015 18:16

Deli z drugimi:

Share

STRYPE – inovacija med mobilnimi alarmnimi sistemi

STRYPE – prvi digitalni pečat z alarmom prek aplikacije je inovacija v Internetu stvari (ang. Internet of Things). S sistemom Strype boste imeli popolnoma enostavno nadzor nad vsem, kar vam je ljubo in drago: od vrtalnika na gradbišču, vašega novega kolesa na dvorišču pa vse do garaže, v kateri prezimuje vaše motorno kolo. Ko se vaša lastnina začne premikati, vas sistem Strype takoj obvesti o tem – da se lahko pravočasno odzovete!
STRYPE - inovacija med mobilnimi alarmnimi sistemi
STRYPE - inovacija med mobilnimi alarmnimi sistemi

Majhna naprava, velike možnosti


Enostavno upravljanje
V samo nekaj korakih je STRYPE pripravljen za sprožitev alarma. Tudi pripadajočo aplikacijo hitro namestite na svoj pametni telefon ali tablični računalnik!

Vključite in pozabite nanj
Ko sistem STRYPE pripravite na uporabo, deluje zanesljivo in brez prekinitev ter vas poleg tega vedno obvešča o trenutnem stanju baterije!

Zanesljiva pritrditev
Lepilni trakovi, ki so rezultat lastnega razvoja, držijo na številnih površinah in so s svojimi posebnimi vodili popolnoma varni pred manipulacijo!

Pa naj bo to mesto ali podeželje, Slovenija ali Švedska – STRYPE je pripravljen na uporabo
STRYPE lahko uporabljate na poljubnem mestu v kombinaciji z mobilnim omrežjem, SIM-kartico, tako da lahko skoraj kjerkoli na svetu prejemate informacije o stanju svojih označenih predmetov!

Področja uporabe
Označite svoje najdragocenejše predmete nezapleteno, hitro in cenovno ugodno. Svoje novo kolo lahko zavarujete tudi na strehi avtomobila, zapečatite lahko garažo, v kateri prezimuje vaše motorno kolo ali avtodom, ali pa nadzorujete svojo počitniško hišico. Področja uporabe sistema STRYPE so raznolika in zadovolji vse potrebe.


Hitro, fleksibilno in 24 ur na dan. Bodite vedno obveščeni >>


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CONRAD ELECTRONIC d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri CONRAD ELECTRONIC d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CONRAD ELECTRONIC d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več
Zlati partner

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Podjetje IN.PU.T., prodaja računalniške opreme, Tadej Pucelj, s.p. je začelo poslovati v letu 2003,kot internetna trgovina (www.in-put.com) z računalniško opremo. V zadnjih letih ... Več

NJORKA d.o.o.

Tovarniška cesta 4c, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 901 21 22
Podjetja se srečujejo z vse več podatki, za njihovo učinkovito obravnavo pa potrebujejo številne programe in aplikacije, kar sčasoma vodi v administracijsko zmešnjavo in posledično ... Več

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več