Računalništvo, telefonija
11.06.2014 11:34

Deli z drugimi:

Share

Študij za Web in Interaktivno animacijo

Študiraj spletno oblikovanje ali animacijo 3D na najboj kreativni šoli na svetu.
Študij za Web in Interaktivno animacijo
Študij za Web in Interaktivno animacijo

Inštitut SAE Ljubljana je predstavil dva nova študijska programa na področju kreativnih medijev. Poleg študija Avdio produkcije bo jeseni na voljo tudi študij Spletnega oblikovanja »Web Design & Development« in študij Interaktivne animacije.

Kot je že praksa pri inštitutu SAE, bo kurikulum praktično usmerjen. To pomeni, da bodo študentje delali na realnih projektih in na ta način pridobili delovne izkušnje med samim potekom študija.

Trajanje izrednega višješolskega študija je dve leti. Po uspešno končani prvi stopnji lahko diplomanti nadaljujejo še dodatno leto in si pridobijo visokošolski naziv »Bachelor of Art/Science« (Hons) »Web Development« oziroma »Interactive Animation«. Študij se izvaja v angleškem jeziku in je priznan s strani Univerze Middlesex v Angliji, študentu pa dodeli 180 kreditnih točk ECTS.

Na voljo so tudi štipendije in znižane cene šolnin za vse, ki se vpišejo v študijsko leto 2014/2015.

Da bi vsi zainteresirani pridobili dodatne informacije, SAE organizira tudi informativni dan, ki bo v soboto, 14. junija 2014, ob 11. uri. Na sporedu bo tako predstavitev študijskih programov kot tudi brezplačne delavnice in seminarji na področju spletnega oblikovanja, animacije 3D in glasbene produkcije.

V primeru neustreznosti zgoraj navedenega termina so na voljo tudi info večeri in zanimive brezplačne delavnice, ki bodo potekale vsak četrtek od 12. junija do 10. julija.

SAE ponuja še dodatno ugodnost v obliki popusta do 600 evrov za vse, ki se bodo vpisali in izbrali plačilo na obroke na informativnem dnevu ali enem od info večerov v juniju in juliju.

Poleg študijev so na voljo tudi kratki tečaji za »Web Development« in izdelavo mobilnih aplikacij (iOS in Android), ki se bodo izvajali večkrat letno.

Podrobnejše informacije lahko najdete tudi na naši spletni strani: https://ljubljana.sae.edu/sl/home/.

Nekaj besed o inštitutu SAE

SAE je svetovna šola, ki ponuja izobraževanje na področju kreativnih medijev, vse od produkcije glasbe, digitalnega filma, animacije 3D, spleta, »game« razvoja in mobilnih aplikacij. Trenutno se lahko pohvali z več kot 30 leti izkušenj in več kot 50 šolami po vsem svetu, z glavnim univerzitetnim centrom v Oxfordu, Angliji.

Del svetovne mreže je tudi SAE Ljubljana, ki v svojem programu ponuja visokošolski študij Avdio produkcije, Spletnega razvoja in Interaktivne animacije, a tudi tečaje za »Web Development«, »iOS App« in »Android App Development«.

Posebnost študija na inštitutu SAE je posodobljen, kakovosten učni načrt, ki obravnava potrebno teoretično osnovo in daje večji poudarek na praktičnem in projektnem delu. Na ta način študentje med samim študijem poleg osvojenega znanja pridobijo tudi delovne izkušnje.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAE INSTITUTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SAE INSTITUTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAE INSTITUTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NGN MEDIA

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Ste na spletu? Če niste, ne obstajate. To je resnica digitalne dobe. Potrošniki iščejo najhitrejšo pot do izdelka ali storitve. Na vas je, da jim to omogočite, bodisi prek spletne ... Več
Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808