Računalništvo, telefonija
16.08.2017 14:38
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Super kupčija: slabih 70 evrov za izjemno zmogljiv telefon Leagoo T5

Super kupčija: slabih 70 evrov za izjemno zmogljiv telefon Leagoo T5
Super kupčija: slabih 70 evrov za izjemno zmogljiv telefon Leagoo T5

Vsak bi želel imeti izjemno zmogljiv pametni telefon z velikim zaslonom, ki bi gladko poganjal vse igre in aplikacije, vendar, roko na srce, marsikdo ni pripravljen plačati visokih zneskov, ki segajo do 500 evrov in več, kolikor za svoje najboljše primerke zahtevajo velika tehnološka imena. In po pravici povedano, zakaj tudi bi, če lahko praktično enako zmogljive telefone dobite za več kot pol manj.

Eden takšnih je Leagoo T5, ki kar poka po šivih zaradi zmogljivih komponent, ki jih ima vgrajene. Njegova cena namreč znaša slabih 130 evrov, do 19. Avgusta pa v spletni trgovini Gearbest poteka posebna promocijska akcija, v kateri omenjeni telefon lahko dobite še precej ceneje. Vsak dan akcije namreč kupcem ponudijo pet telefonov po ceni slabih 70 evrov in 1000 telefonov po ceni 110 evrov. Sploh prvi primer je kupčija, ki se nedvomno splača, tudi če še ne kupujete novega telefona.

Leagoo T5 namreč odlikujejo odlične tehnične karakteristike. Glavna med njimi je dvojna kamera, kjer se en senzor lahko pohvali z ločljivostjo 13 MP in zaslonko f/2.0, drugi pa z ločljivostjo 5 MP. Prvega so naredili pri Sonyju, drugega pa pri OmniVisionu, kjer so priskrbeli tudi senzor z ločljivostjo 13 MP na prednji strani. Pri fotografiji pa velja omeniti še portretni način, ki zmore uprizoriti priljubljeni učinek boke, ki ga poznajo vsi fotografski navdušenci, ki se s fotografijo ukvarjajo bolj resno in uporabljajo zrcalno-refleksne fotoaparate.

Fotoaparat pa nikakor ni edina mogočna lastnost telefona Leagoo T5. Ta je namreč opremljen še z zmogljivim 8-jedrnim procesorjem MediaTek MTK6750T, grafično kartico Mali-T860, štirimi gigabajti delovnega pomnilnika in 64 gigabajti vgrajenega spomina. MediaTekov procesor pa ne zagotavlja zgolj hitrega delovanja, ampak tudi nizko porabo energije, tako da posledično baterija zdrži dalj časa brez polnilca.

Celoto pa zaključuje elegantno ohišje sredi katerega počiva 13,97-centimetrski oziroma 5,5-palčni zaslon z ločljivostjo 1920 x 1080 slikovnih pik. Po specifikacijah se Leagoo T5 meri z uveljavljenim Xiomijevim telefonom Redmi Note 4, le da je Leagoo precej cenejši.

Pohitite na spletno stran Gearbesta in si zagotovite svoj telefon Leagoo T5 po izjemno ugodni ceni.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več
Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več