01.03.2012 18:38

Super Speed USB 3.0 HUB s Full duplex tehnologijo za prenosa podatkov do 5Gbp/s

Super Speed USB 3.0 HUB s Full duplex tehnologijo za  prenosa podatkov do 5Gbp/s
Super Speed USB 3.0 HUB s Full duplex tehnologijo za prenosa podatkov do 5Gbp/s

Ko bi radi povezali USB naprave v mrežo, več računalnikov na tiskalnik, tiskali dokumente iz USB ključev, spominskih kartic ali računalnika, shranjevali podatke na prenosne diske, arhivirali varnostne kopije podatkov, tiskali fotografie iz fotoaparata ali čitalca spominskih kartic, prenašali velike datoteke z video ali avdio vsebino ?

HUB USB 3.0 4P SUPER SPEED vam omogoča povezavo teh naprav v mrežo in hiter prenos podatkov. S sodobno tehnologijo za USB 3.0 tudi 10 krat poveča hitrost prenosa. Pretok podatkov med računalnikom in zunanjimi napravami z USB 3.0 doseže 5 Gbit/s. Hitri pretok datotek in obsežnih vsebine, kot so filmi, glasba, slike, arhivi in varnostne kopije dokumentov zagotavlja z duplex in multi-stream tehnologijo za USB 3.0.

Naprava je popolnoma združljiva s tehnologijo USB 2.0 in USB 1.1, tako da zagotavlja največjo povezljivodt naprav in njihovo skupno rabo. Omogoča pa tudi polnjenuje telefonov, fotoaparatov, MP3 predvajalnikov in drugih pripomočkov preko USB vhodov, saj vsak zagotavlja do 900mA. Opremljen je s funkcijami za varčevanje z energijo in ima vgrajeno prenapetostno zaščito.

Super Speed USB 3.0 HUB s sodobno Full duplex tehnologijo za prenosa podatkov do 5Gbps,
Združljiv je z USB 2.0 (480Mbps) in USB 1.1 (12Mbps), s štirimi upstream USB priklopi za USB naprave, 1 downstream mrežna povezava na računalnik. Vsak USB vhod zagotavlja do 900mA toka za napajanje, vgrajeno varčevanje z energijo in zaščita pred preobremenitvijo, LED indikatorji, napajanje 5V DC, 4A, Združljiv z Windows 7/Vista/XP.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ELPREMA d.o.o., eMundia.si
Za več informacij so vam na voljo pri ELPREMA d.o.o., eMundia.si

elprema d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ELPREMA d.o.o., eMundia.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več

STUDIO GRAFFIT d.o.o.