Računalništvo, telefonija
18.07.2016 13:58
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Super telefon Xiaomi Redmi 3X

Xiaomi Redmi 3X
Xiaomi Redmi 3X

Xiaomi na trgu nastopa z novim telefonom Redmi X3. Odličen telefon se ponaša z aluminijastim ohišjem in 5 palčnim (12,7 cm) zaslonom kvalitete HD. Poganja ga osem jedrni procesor Snapdragon z 2 GB RAM-a in 32 GB notranjega pomnilnika z možnostjo razširitve na 128 GB.

Velik notranji pomnilnik boste lahko pridno polnili s kakovostnimi fotografijami, za katere bosta poskrbeli 13 MP (prednja) in 5 MP (zadnja) kameri. Za avtonomijo telefona skrbi velika 4100 mAh baterija, ki bo poskrbela za dolgotrajno delovanje vašega pametnega mobilnega telefona.

Pametni telefon poganja operacijski sistem MIUI 7, ki je narejen na osnovi bolj znanega Androida. Vsebuje tudi slovenski vmesnik, kar bo še posebej razveselilo vse, ki svoje naprave radi upravljate v maternem jeziku.

Za hiter prenos podatkov poskrbi povezava 4G s pomočjo katere boste lahko do spleta dostopali hitro in zanesljivo. Redmi 3X ima vgrajene tudi senzorje kot so senzor za svetlobo, gibanje, gravitacijo in bližino ter giroskop.

Pametni mobilni telefon Xiaomi Redmi 3X lahko kupite pri spletnem trgovcu Everbuying za 153,83 €.

Če slučajno iščete kaj še cenejšega pa se splača pogledati za Ulefone U007, saj ga lahko iz omejene zaloge dobite že za 49,25 €. Akcija traja še 10 dni.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več
Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več