Računalništvo, telefonija
28.05.2014 08:35

Deli z drugimi:

Share

Sveže, moderno in nazorno prenovljena spletna stran

Sveže, moderno in nazorno prenovljena spletna stran
Sveže, moderno in nazorno prenovljena spletna stran

Pri podjetju Socomec so pravkar predstavili prenovljeno spletno stran www.socomec.si. Ta je bila zasnovana z mislijo na uporabnike. Tem je poleg modernejše grafične podobe na voljo tudi lažja in bolj pregledna navigacija.

Vse pomembne informacije so bile razporejene v 5 glavnih kategorij, kar omogoči, da uporabnik ni preobremenjen s preveliko količino informacij in zagotovi logično strukturo iskanja. V jedro glave strani je postavljen iskalnik, ki predstavlja najbolj uporabnikom prijazno obliko pridobivanja informacij.

Prvo mesto v glavnem meniju zasedajo Rešitve, ki predstavljajo fokus podjetja. Tam lahko poiščete pravo rešitev za vaše področje uporabe: podatkovni center, zdravstvene ustanove, energetsko učinkovitost, napajanje kritičnih porabnikov, upravljanje z energijo, solarno energijo…. Sledi meni Izdelki in storitve, kjer si lahko ogledate celotno paleto naših izdelkov in storitev, z lično ilustriranimi tehničnimi podatki.

Vsa dokumentacija je zbrana v rubriki Prenos. Z le nekaj kliki prenesite dokumentacijo, fotografije, logotipe in CAD datoteke. Pod Poslovalnice lahko poiščite najbližjo poslovalnico. V meniju Družba Socomec in kariera pa se nahajajo podatki o podjetju, tiskovno središče in druge novice ter seznam prostih delovnih mest in spletna prijavnica zanje.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SOCOMEC SICON d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SOCOMEC SICON d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SOCOMEC SICON d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več
Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več