Računalništvo, telefonija
14.06.2016 10:56

Deli z drugimi:

Share

Synology je objavil izid beta različice Synology Router Manager (SRM) 1.1

Synology Router RT 1900ac
Synology Router RT 1900ac

Podjetje Synology Inc. je objavilo, da je na voljo Synology Router Manager (SRM) 1.1, zmogljiva in intuitivna programska oprema za upravljanje usmerjevalnika Synology Router RT1900ac.

SRM 1.1 beta manjšim podjetjem in zasebnim uporabnikom prinaša bolj profesionalna orodja za upravljanje in analizo omrežja, ki omogočajo večjo varnost omrežja in oceno potrebne pasovne širine.

»Že od samega začetka razvoja operacijskega sistema Synology Router Manager je bil naš osnovni cilj uporabnikom ponuditi zmogljiva in profesionalna omrežna orodja,« je izjavil Tego Chang, produktni vodja pri Synology Inc. » Beta različica SRM 1.1. potrjuje našo zavezo razvoju novih lastnosti, ki uporabnikom doma in v manjših podjetjih omogočajo postaviti varno in pametno omrežje.«

Nove lastnosti v SRM 1.1 med drugim vključujejo:

  • Smart Connect: v skladu s prednastavljenimi ali prilagodljivimi kriteriji omogoča samodejno priključitev naprave na najustreznejše širokopasovno omrežje – 2,4 GHz ali 5 GHz. Tako lahko uporabniki uživajo v najboljši Wi-FI kakovosti, brez skrbi za tehnične podrobnosti.
  • Smart WAN: skrbi za nemoteno povezavo v omrežje. Smart WAN napravi Synology Router RT1900ac omogoča priključitev v splet preko dveh mrežnih vmesnikov, ki mu zagotavljata samodejni nadomestni način priključitve v omrežje in porazdelitev obremenitve. Prilagodljive smernice omogočajo usmerjanje prometa skozi izbrani vmesnik, glede na ciljni ali izvorni naslov.
  • Poročila o prometu: s poročili, ki na razumljiv način predstavljajo promet v izbranem časovnem obdobju, lahko administratorji omrežij bolje razumejo omrežne zahteve, pregledujejo določene naprave ali aplikacije, ki porabijo preveč pasovne širine in preverjajo varnostne grožnje.
  • Preprečevanje vdorov: s sistemom za zaznavanje vdorov (intrusion detection system (IDS)) in sistemom za preprečevanje vdorov (intrusion prevention system (IPS)) lahko SRM 1.1 beta analizira omrežni promet in zaznava ter blokira vstop zlonamernim paketom in ukazom v lokalno omrežje uporabnika.
  • Filtriranje vsebine: starševski nadzor in filtriranje prometa sedaj vključujeta tudi rešitev Google SafeSearch. Obenem pa lahko uporabnik ustvari tri prilagodljive profile, s katerimi lahko natančneje določi pravice ali povsem prepove dostop določenim članom družine ali zaposlenim.
  • Sinhronizacija datotek in varnostno kopiranje: s SRM 1.1 beta je mogoče poganjati popularno zbirko Synology Cloud Station Suite, ki uporabnikom omogoča postavitev zasebnega strežnika za sinhronizacijo ali varnostno kopiranje datotek iz okolij Windows, Mac in Linux v realnem času, z uporabo aplikacije Clud Station Backup.

Za več informacij o SRM 1.1 beta, prosimo obiščite http://sy.to/srm11betapr.

Beta Program

Tri preizkuševalce, ki bodo v času beta programa najbolj koristno pomagali, bo Synology nagradil z usmerjevalnikom Synology Router RT1900ac. Za več informacij obiščite http://sy.to/betasrm11pr.

Dosegljivost

Synology Router Manager (SRM) 1.1 beta je na voljo brezplačno in ga lahko namestite na napravo Synology Router RT1900ac.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Pametni zasloni Potrebujete ... Več
Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več