Računalništvo, telefonija
28.01.2014 16:51

Deli z drugimi:

Share

Synology je predstavil RackStation RS814+ in RS814RP+

Skalabilni, odporni in zanesljivi strežniki NAS s polnim naborom uporabnih programov.
NAS Synology RS814+
NAS Synology RS814+

Synology je predstavil RS814+ in RS814RP+, strežnika NAS višine 1U s štirimi režami za diske, ki ponujata visoko zmogljive in razširljive rešitve za omrežno priklopljen pomnilnik s polnim naborom uporabnih rešitev za mala in srednje velika podjetja.

»Z eksponentno rastjo podatkov raste tudi potreba po večji procesorski moči. RS814+ in RS814RP+ sta zasnovana tako, da zadovoljita te potrebe in sta obenem optimizirana za uporabo v poslovnih okoljih z zagotavljanjem zmogljivosti, zanesljivosti in nadgradljivosti za sprejemljivo ceno,« je izjavil Michael Wang, Produktni vodja pri Synology Inc.

Poganja ju 2,13 GHz dvojedrni procesor z 2GB DDR3 delovnega spomina in štirimi gigabitnimi mrežnimi priključki s funkcijo Link Aggregation. Tako RS814+/RS814RP+ prinašata hitrosti več kot 330 MB/s hitrost branja in 196 MB/s zapisovanja v RAID 5 konfiguraciji v okolju Windows. Podjetja lahko delovni spomin nadgradijo na do 4 MB, kar v kombinaciji z nadgradnjo hrambenega prostora na do 32TB z razširitveno enoto RX410 pomeni delovno okolje za uspešen razvoj.

RS814+/RS814RP+ sta opremljena z obširnim naborom zanesljivih mehanizmov za zagotavljanje nemotenega delovanja sistema tudi med nepredvidljivimi dogodki. Štirje mrežni vhodi s podporo za nadomestni način delovanja (failover) zagotavljajo redundanco v primerih nepričakovane izgube povezave, medtem ko sistem, ki omogoča pretikanje diskov med delovanjem, pomaga minimalizirati čas nedelovanja sistema med zamenjavo diskov. Dodatni napajalnik pri modelu RS814RP+ še dodatno zagotavlja neprekinjeno delovanje tudi v primeru okvare napajalnika.

Strežnika NAS Synology RS814+/RS814RP+ poganja DiskStation Manager (DSM) 4.3, intuitivni operacijski sistem, ki prinaša obilico programov in omogoča večjo učinkovitost dela. Synology je bil nagrajen s priznanjem PCMag Business Choice Award 2013, kjer je prejel najboljše ocene v vseh elementih raziskave, vključno z zanesljivostjo, skupnim zadovoljstvom z napravo, vrednostjo in verjetnostjo, da bi napravo uporabnik priporočil.

Naprave Synology RackStation RS814+ in RS814RP+ so že na voljo tudi na slovenskem trgu.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več
Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več