Računalništvo, telefonija
18.11.2015 11:34

Deli z drugimi:

Share

Synology je predstavil Router RT1900ac

Synology Router RT1900ac
Synology Router RT1900ac

Podjetje Synology je predstavilo Synology Router RT1900ac, izjemno hiter brezžični usmerjevalnik, ki ga odlikujejo robustna povezljivost, napredna omrežna orodja, bogat nabor programskih dodatkov in uporabniku prijazno rokovanje. Namenjen je tako domačim, kot poslovnim uporabnikom.

Synology Router RT1900ac poganja operacijski sistem Synology Router Manager (SRM), ki se ponaša s profesionalnimi omrežnimi orodji za primerno ceno. Kakovost storitve (QoS – Quality of Service) na nivoju aplikacij omogoča spremljanje in nadzor porabe pasovne širine, ne le za priključene naprave, temveč tudi za posamezne programe. Spletni filter in Starševski nadzor, ki sta opremljena s širokim seznamom neprimernih spletnih strani, lastnikom podjetij in staršem omogočata preprosto blokiranje tisočev spletnih strani z le nekaj kliki in ustvarjanje urnikov dostopa v omrežje povezanih naprav.

Na Synologyjevi spletni strani, v razdelku Package Center, je uporabnikom na voljo bogat izbor programske opreme, s katero lahko usmerjevalnik Synology Router RT1900ac spremenijo v VPN strežnik, avtentikacijski strežnik RADIUS, strežnik DNS, središče za prenos datotek z neprekinjenim delovanjem ali medijski strežnik.

Uporabniški vmesnik, ki spominja na namizje, omogoča tekoč in intuitiven način upravljanja nastavitev omrežja in brezžičnih povezav. Poleg tega, pa aplikacija DS router, ki je namenjena uporabi na mobilnih napravah z operacijskim sistemom Android ali iOS, omogoča takojšen dostop in nadzor nad usmerjevalnikom Synology Router RT1900ac od koderkoli.

»V sodobnih omrežjih je usmerjevalnik kritični element. Pa vendar pogosto ostaja upravljanje z njim preveč komplicirano. Oboroženi z izkušnjami s področja razvoja strežnikov NAS, si pri Synologyju prizadevamo ponuditi karseda prijetno uporabniško izkušnjo in učinkovite ter napredne rešitve tako ljubiteljem, kot profesionalnim uporabnikom,« je izjavil Derren Lu, izvršni direktor podjetja Synology Inc.

Synology Router RT1900ac je poleg standardnih štirih gigabitnih mrežnih vhodov Ethernet opremljen s tremi prilagodljivimi antenami dolgega dosega in najmodernejšo 802.11ac brezžično tehnologijo, ki omogoča kombinirano hitrost prenosa do 1.900 Mbps. Synology Router RT1900ac poganja dvojedrni 1.0 GHz procesor, ki omogoča nemoteno delovanje, tudi v primeru ko je nanj priključeno večje število uporabnikov. Vhod USB 3.0 in režo za kartice SD (SDXC) je možno uporabiti za priključitev zunanjih enot za hrambo, ki omogočajo uporabnikom povezavo in deljenje digitalnih vsebin z drugimi. Na ta način se Synology Router RT1900ac spremeni v napravo NAS. Podpora za 3G/4G USB omogoča tudi , da na področjih kjer je slaba pokritost z omrežno infrastrukturo, uporabniki ustvarijo zmogljivo brezžično dostopono točko.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več