02.11.2015      16:28

Synology predstavlja novi Surveillance Station 7.1

Surveillance Station 7.1Surveillance Station 7.1

Podjetje Synology Inc. je objavilo uradni izid rešitve za nadzor Surveillance Station 7.1, ki prinaša bolj premišljeno in učinkovito zasnovo, predvajanje v realnem času RTSP (Real-Time Streaming Protocol), podporo za oddajanje več prejemnikom (multicast) ter izboljšane možnosti za opozarjanje in obveščanje.

»Pri razvoju nove različice smo se, z namenom zagotoviti uporabnikom kar najboljšo in najbolj preprosto rešitev nadzora, osredotočali na optimizacijo mehanike in delovanja Surveillance Station, kakor tudi združljivosti s protokolom ONVIF«, je izjavil Chad Chiang, produktni vodja v podjetju Synology Inc. in dodal: »Zahvaljujemo se vsem uporabnikom, ki so si vzeli čas za testiranje beta različice in nam pomagali zagotoviti še boljšo in bolj varno rešitev nadzora.«

Surveillance Station 7.1 prinaša nove lastnosti, med drugim tudi:

• RTSP za boljšo izkušnjo nadzora: Podpora za RTSP izboljšuje učinkovitost neposrednega predvajanja video posnetkov. Ogled prenosov v programih Surveillance Station ali DS cam (na iOS napravah) je tako še bolj preprost. Poleg tega pa lahko razvijalci izkoristijo podporo za RTSP za integracijo video prenosov v druge sisteme.
  • Multicast, v primeru večih uporabnikov, povečuje učinkovitost izrabe pasovne širine: ob uporabi Surveillance Stationa v okoljih kjer več uporabnikov hkrati gleda video prenose, multicast podpora zmanjšuje obremenitve in porabo pasovne širine. V praksi to pomeni, da lahko več varnostnikov hkrati spremlja posnetke v živo na različnih delovnih postajah, ne da bi pri tem vplivali na kakovost delovanja sistema.
  • Napredne možnosti opozoril in obvestil v živih prenosih omogočajo natančnejše upravljanje: v primerih večjih sistemov nadzora, kjer je priključeno večje število kamer, je spremljanje vsake posamezne kamere lahko povsem neučinkovito. Po zaslugi prilagojene rešitve, lahko Surveillance Station nadomesti zmožnosti procesiranja kamer in tako ponudi celovito spremljanje sistema nadzora. Opozorila Live View Analytics so prikazana za kamere, ki niso vključene v živi prenos. Prav tako so dogodki označeni na e-zemljevidu, tako da lahko uporabnik takoj pregleda kamere in lokacije, kjer se odvijajo sumljivi dogodki.
  • Stabilen in učinkovit centralni sistem upravljanja (CMS): Surveillance Station 7.1 povečuje hitrost, s katero se posnetki in informacije o dogodkih prenašajo s snemalnih strežnikov. Povečanje hitrosti so dosegli z izboljšanjem strukture baz podatkov in dodano večdelno povezavo med glavnim in snemalnimi strežniki. Poleg tega pa prenovljen sistem upravljanja licenc omogoča večjo stabilnost pri uporabi CMS.
  • Izboljšana podpora za standard ONVIF prinaša večjo prilagodljivost: Surveillance Station že v osnovi omogoča integracijo za Edge snemanje na izbranih modelih kamer. Z novo različico pa je, po zaslugi podpore standarda ONVIF profil G, snemanje Edge omogočeno na veliko večjem številu modelov kamer. V primerjavi z ONVIF 2.4, novi standard prinaša več možnosti za kamere z opcijami rotacije in fokusiranja. Še več, podpora za "ONVIF Search" omogoča lažje iskanje in dodajanje kamer, združljivih s standardom ONVIF, v sistem Surveillance Station. Nove lastnosti ponujajo uporabnikom večjo prilagodljivost in preprostejšo namestitev kamer pri postavljanju sistema nadzora.

Za več informacij o Surveillance Station 7.1 obiščite www.synology.com/surveillance.

Surveillance Station 7.1 je brezplačno na voljo na spletni strani Synology v razdelku Package Center. Programu sta priloženi še dve brezplačni licenci za kamere. Podprti modeli so:

• Serija 16: RS18016xs+, RS2416(RP)+, DS416, DS216play, DS216se
  • Serija 15: RC18015xs+, RS815(RP)+, RS815, DS3615xs, DS2415+, DS2015xs, DS1815+, DS1515+, DS1515, DS715, DS415+, DS415play, DS215+, DS215j, DS115, DS115j
  • Serija 14: RS3614xs+, RS3614(RP)xs, RS2414(RP)+, RS814(RP)+, RS814, DS414, DS414slim, DS414j, DS214+, RS214, DS214, DS214play, DS214se, DS114
  • Serija 13: RS10613xs+, RS3413xs+, DS2413+, DS1813+, DS1513+, DS713+, DS413, DS413j, DS213+, DS213, DS213j, DS213air
  • Serija 12: DS3612xs, RS3412(RP)xs, RS2212(RP)+, DS1812+, DS1512+, RS812+, RS812, DS712+, DS412+, RS212, DS212+, DS212, DS212j, DS112+, DS112, DS112j
  • Serija 11: DS3611xs, RS3411(RP)xs, DS2411+, RS2211(RP)+, DS1511+, RS411, DS411+II, DS411+, DS411, DS411j, DS411slim, DS211+, DS211, DS211j, DS111
  • Serija 10: DS1010+, RS810(RP)+, DS410, DS410j, DS710+, DS210+, DS210j, DS110+, DS110j

Za kateri telefon boste pisali Božičku?

Na splet pricurljale prve slike težko pričako... 1
skeptik  |  Težko pričakovanega? Za koga? Spet nekaj...
Zadnje slovo od operacijskega sistema MS-DOS 3
sphinxx  |  kako upokojil? Še zmeraj je na desnem kl...