23.05.2013 15:32

Tablica ali računalnik vse v enem ? To je zdaj vprašanje!

Novost na področju ALL IN ONE računalnikov je nov model Sony VAIO, ki se lahko hkrati uporablja kot velika tablica. Vgrajena je tudi baterija, ki omogoča delovanje računalnika, ko zmanjka elektrike. Prednameščeni so Windows 8 in kontrasten Touch screen zaslon.
Črni lepotec Sony

Zaslon Vaio z diagonalo 51cm je za računalnike vse v enem klasična velikost in omogoča prijetno delo. Barve so močne in prikazane realno ter življensko. Resolucija na zaslonu je 1600 x 900 pik. Vgrajenega pa je kar 1 TB diska, kar je za multimedijske potrebe več kot dovolj prostora. Pri procesorjih pa so zaupali podjetju Intel, ki je v VAIO Tab vgradil svoje varčne procesorje Intel i5 tretje generacije.

Novi operacijski sistem Windows 8 dela hitro, odzivno in zanesljivo. Računalnik Vaio pa na delovnem mestu izgleda prav fino na pogled in tako rekoč vleče poglede na sebe. Kompletu Sony je priložena tudi brezžična tipkovnica in brezžična optična miška Vaio.

Največja Sony tablica na svetu je že na voljo v Mariboru pri Notesniki.si, kjer za njo zahtevajo priporočenih 1099 EUR z DDV. Zanimiva izbira za tiste, ki želijo biti nekaj posebnega. Na voljo v beli in črni barvi.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več
Bronasti partner