Računalništvo, telefonija
05.06.2013 08:56

Deli z drugimi:

Share

Tablični računalnik z ogromno resolucijo

Yarvik predstavlja nov 9,7" tablični računalnik z Ultra resolucijo 2048x1536, kar pomeni gostoto pik 264 ppi. Tablica se ponaša s svetlim HD+ IPS ekranom, ki je primerljiv z Applovim Retina ekranom. Zahvaljujoč 16,7 milijonom barv, LED osvetlitvijo in vidnim kotom 178 stopinj bodo počitniške fotografije, igre in spletne strani izgledale odlične ter polne podrobnosti in kontrasta.
Tablica se ponaša s svetlim HD+ IPS ekranom, ki je primerljiv z Applovim Retina ekranom
Tablica se ponaša s svetlim HD+ IPS ekranom, ki je primerljiv z Applovim Retina ekranom

Tablico poganja zmogljiv 1,6 GHz dvojedrni Cortex A9 procesor, ki je popolnoma optimiziran za tablične računalnike. Skupaj z 1 GB pomnilnika in 16 GB notranje hrambe nudi hitro delovanje pod vašimi prsti. Današnje HD vsebina potrebujejo močno grafiko. Xenta 97ic+ vsebuje štiri jedrni grafični čip, ki nudi več kot dovolj moči za HD videe, gladko delovanje iger in nemoteno brskanje po spletu in fotografijah.

Tablica deluje z operacijskim sistemom Android 4.1 Jelly Bean, ki uporabnikom nudi gladek vmesnik in vrhunsko izkušnjo. Vključuje izboljšano podporo za USB naprave ter številne izboljšave v spletnem brskalniku, foto galeriji in Google Play trgovini. Uporabljate lahko tudi napredne funkcije kot so Bluetooth 4.0, HDMI povezljivost in razširljiv spomin do 80 GB preko MicroSDXC vmesnika.

Tablični računalnik Xenta 97ic+ je idealni spremljevalec za domov in v službo. Naj je naložen MobiSoft OfficeSuite, kar lahko uporabljate kot mobilno pisarno. Po delu se lahko sprostite in gledate videe v 1080p HD resoluciji ali posnamete dragocene trenutke z zadnjo 2 MP kamero.

Tablica se ponaša z dvoletno garancijo Yarvik Comfort Warranty, kjer poleg popravila zagotavljajo tudi brezplačno dostavo.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem DOMEX, d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri DOMEX, d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem DOMEX, d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

ZAVOD DIGITALNO INOVACIJSKO STIČIŠČE (DIH SLOVENIJE)

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
DIH Slovenije omogoča digitalno transformacijo po principu vse-na-enem-mestu, v Sloveniji in širše. Osvešča in zagotavlja storitve za rast digitalnih kompetenc, izmenjavo digitalnih ... Več
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več
Zlati partner

3WAY d.o.o.

Štalčeva ulica 5, 1215 Medvode, Tel: 01 361 70 14
Podjetje 3WAY se ukvarja s prodajo 3D printerjev, 3D skenerjev in programskih paketov CAD/CAM/PLM. Poleg tega nudijo tudi storitve na področju 3D tehnologij. So popolna rešitev, ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640