Računalništvo, telefonija
30.11.2011 19:05

Deli z drugimi:

Share

Tagetik odpira svoja vrata v Avstraliji

Tagetikova programska oprema za upravljanje poslovanja se pomika proti vzhodu, v Avstralijo, z novim, ekskluzivnim distributerjem.
Tagetik odpira svoja vrata v Avstraliji
Tagetik odpira svoja vrata v Avstraliji

Tagetik, globalni ponudnik programske opreme za celovito upravljanje poslovanja (Corporate Performance Management – CPM), finančno upravljanje in poslovno inteligenco, je danes naznanil novega distributerja v Avstraliji, kar kaže na Tagetikov globalni doseg in potrjuje hitro poslovno rast na globalnem trgu.

Povsem nov ‘Tagetik Avstralija’ (www.tagetik.com.au) bo srednje velikim in velikim organizacijam v vseh sektorjih zagotavljal strokovno znanje in podporo na področjih implementacije, upravljanja in izboljševanja operativnega, strateškega planiranja in napovedovanja, poročanja, konsolidacije in drugih procesov upravljanja poslovanja. Tagetik Avstralija s sedežem v Sydneyju bo vodil Geoff Noble, veteran na področju celovitega upravljanja poslovanja v Avstraliji, ki je znan po učinkovitem reševanju problemov in uspešni racionaliziaciji kompleksnih poslovnih procesov. Kot vodja določene države, bo Noble neposredno poročal Manuellu Vellutiniju, glavnemu izvršnemu direktorju na Tagetiku. Odgovoren bo za razvoj znamke Tagetik, za produkte in partnerstva na avstralskem trgu.

“Avstralija je zelo zrel trg za rešitve s področja upravljanja učinkovitosti poslovanja, hkrati pa ima tudi visoko sofisticirane potrebe,” pravi Geoff Noble, vodja Tagetika Avstralija. “Stranke so pripravljene za novo generacijo produktov in mi smo izbrali Tagetik zaradi njegove vizije, zato, ker združuje veliko funkcij, je enoten produkt, hkrati pa raziskave kažejo visoko zadovoljstvo strank pri njegovi uporabi. Tagetik bomo avstralskemu trgu približali neposredno in posredno, s pomočjo partnerstev z vodilnimi svetovalnimi podjetji in “butičnimi” strokovnjaki za upravljanje učinkovitosti poslovanja.”

“Z Geoffom sva skupaj delala z različnimi organizacijami. Med njimi lahko naštejem Lion Nathan, Macquarie Bank, Boral, Nufarm, Sony in Mirvac,” dodaja Brendan Aspery, svetovalec na Tagetiku Avstralija. “Naš cilj je bil vedno poenostavljanje kompleksnosti v procesih operativnega, strateškega planiranja in napovedovanja ter finančne konsolidacije, Tagetik pa te procese odlično pokriva. Vgrajena funkcionalnost v eni sami rešitvi bo nam in našim partnerjem pomagala doseči povsem nov nivo zmogljivosti in zanesljivosti za naše stranke.”

“Na Tagetiku utrjujemo našo prisotnost na evropskih in severnoameriških trgih, hkrati pa se širimo na področje Azije in Avstralije,” razlaga glavni izvršni direktor Manuel Vellutini. Naši izbrani distributerji nam omogočajo implementacijo naše programske opreme po vsem svetu. Podporo jim lahko nudimo tam, kjer poslujejo. Tagetikov distributer v Avstraliji bo prinesel ogromno poglobljenega, strokovnega znanja na področju financ in upravljanja poslovanja. Hkrati nam bo omogočil, da bomo lahko strankam zagotovili najboljše rešitve, implementacijo in podporne storitve.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CRMT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri CRMT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Tagetik je na letni konferenci lansiral novo verzijo rešitev za celovito upravljanje poslovanja

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CRMT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več