Računalništvo, telefonija
23.03.2012 18:50

Deli z drugimi:

Share

Tagetik z novo korporativno identiteto: Performance with passion

Tagetik z novo korporativno identiteto: Performance with passion
Tagetik z novo korporativno identiteto: Performance with passion

Tagetik, globalni ponudnik programske opreme za upravljanje poslovanja, upravljanje tveganja in poslovno obveščanje (angl. business intelligence) z jasnim načrtom razvoja svojih produktov in številnimi izkušnjami, je danes predstavil novo korporativno identiteto »Performance with Passion«.

Tagetik je ob tej priložnosti lansiral tudi novo spletno stran (www.tagetik.com), tematski video in obsežno ozaveščevalno kampanjo. Osrednja točka Tagetikove nove podobe in komuniciranja so podpisi ter izjave partnerjev in strank, ki potrjujejo, da so tagetikova predanost, inovativnost in strast za poslovanje preverjen recept za uspeh.

“Vse izhaja iz naše strasti za početi stvari dobro,” pravi Manuell Vellutini, glavni izvršni direktor na Tagetiku. (www.tagetik.com/about/company/management/manuel-vellutini). “V sektorju, ki je podoben supermarketu, polnemu standardiziranih produktov, homogeniziranih in kompleksnih rešitev in šibkih medosebnih odnosov, Tagetik deluje kot “globalni butik” (angl. Global boutique), ki je osredotočen samo na eno stvar – programsko opremo za učinkovito upravljanje poslovanja. In to počne dobro. Naša specializacija in storitev “ena-na-ena” nam omogočata, da izpolnjujemo specifične potrebe s pomočjo stalno speminjajoče se, enostavne reštive za upravnjanje učinkovitosti poslovanja. Prav ta specializacija in strast sta tisto, za kar trdno verjamemo, da sta ključni točki, ki nas na trgu razlikujeta od ostalih. Zato smo izbrali slogan “Performance with Passion” kot nov temelj naše korporativne identitete.”

“Naša filozofija pravi, da je obojestranski uspeh le prva točka obveznosti, saj je podpisan dogovor s Tagetikom veliko več kot le pogodba,” nadaljuje Vellutini. Podpis pomeni unikatno vez in predanost uspehu, ki smo ju ustvarili z našimi partnerji in strankami. Veliko strank kot so Panalpina, Grontmij, Bobrick, OCLC, M+W Group, Peuterey, Unieco, Bolton ter partnerji kot so PriceWaterhouseCoopers in Alper & Schetter so prispevali svoje podpise. Z nami delijo svoj zgodbe uspeha in nam tako pomagajo sporočati vredost ‘Performance with Passion’ na trg rešitev celovitega upravljanja poslovanja.

Dave Kasabian, korporativni podpredsednik za produktni marketing na Tagetiku dodaja:

“Stranke in partnerji nas izbirajo zaradi kakovosti naše programske reštive, naše zmožnosti za hitro razumevanje in izpolnjevanje njihovih potreb ter naše predanosti k njihovemu uspehu. Naša odločitev za ekskluzivno osredotočenost na finančne procese in iskanje inovativnih poti za soočanje s specifičnimi izzivi, ki se pojavljajo v pisarnah vodij financ, v eni sami rešitvi, je povzročila močno strast v naši bazi strank za to, kar počnemo, in kako to počnemo. ‘Performance with Passion’ oz t. i. “Poslovanje s strastjo” ter kampanja s podpisi, nam dajeta možnost, da strast in uspeh naših partnerjev in strank delimo z ostalimi na trgu rešitev za učinkovito upravljanje poslovanja. Menimo, da je najboljši način, da to sporočamo z besedami in podpisi naših strank in partnerjev.”


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CRMT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri CRMT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Tagetik je na letni konferenci lansiral novo verzijo rešitev za celovito upravljanje poslovanja

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CRMT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več
Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več

Apogej Tech, d. o. o.

Špindlerjeva 22 , 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655
Težko je doumeti razsežnost informacijske tehnologije in njenega vpliva na poslovno in zasebno sfero. Uporablja se praktično povsod, od običajne elektronike (tablice, računalniki, ... Več

NCOM d.o.o.

Bičevje 5, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več