Računalništvo, telefonija
21.08.2013 16:49

Deli z drugimi:

Share

Tečaji razvoja aplikacij

Nauči se razvoja iOS in Android aplikacij, postavi svoj spletni portal ali ustvari 3D animacijo.
SAE ima več kot 50 šol po celem svetu.
SAE ima več kot 50 šol po celem svetu.

SAE Institute je svetovna šola, ki ponuja izobraževanje na področju kreativnih medijev. S skoraj 40 leti izkušenj in z več kot 50 šolami po vsem svetu je SAE primarna izbira za tisoče študentov. Najbolj pomembna prednost študija na SAE je izpostavljenost praktičnega dela izobraževanja, zaradi katerega študentje pridobijo dragocene delovne izkušnje že tekom samega študija.

Programe, ki jih SAE kot globalna institucija izvaja, so Avdio Inženiring, 3D animacija, Web Design & Development, Game Development, Mobile App Development, Digitalni Film ter Digitalno novinarstvo.

SAE Institute Ljubljana ponuja diplomsko in visokošolsko stopnjo izobraževanja za Avdio Inženiring. Poleg tega pa izvaja tudi kratke tečaje za Web Development, iOS in Android App Development ter 3D animacijo.

Tečaji so praktično usmerjeni, kar pomeni, da študentje že med študijem delajo na praktičnih projektih, ki jih izpopolnjujejo, dokler ne dobijo končnega produkta. Odvisno od tematik tečaja je projekt lahko izdelava spletne strani, animacija objektov v 3D tehnologiji ali osnovna aplikacija, ki se lahko uporablja na Android in/ali iOS platformi.

Trajanje kratkih tečajev je različno, od enega do treh mesecev, kar je odvisno od izbranega tečaja. Ves čas študija je študentom na voljo tako podpora s strani SAE strokovnjakov kot tudi vsa tehnična podpora.

Seveda kreativnosti posameznika ne smemo zapostavljati in pozabljati. Le-ta se spodbuja od samega začetka ter študentom dovoljuje, da si sami izberejo, kakšnega projekta se bodo lotili in kaj bo iz projekta nastalo.

Tečaji se izvajajo večkrat letno. Tako se enomesečni tečaj za Web Development prične 03.09.2013, iOS App Development tečaj se prične 01.10.2013, Android App Development tečaj pa 29.10.2013. Tako se vsi enomesečni tečaji ponovijo vsaj štirikrat letno.

Trimesečni tečaj za 3D Animacijo pa se bo izvajal dvakrat letno, in sicer vsako leto oktobra in marca.

Študentom je na voljo tudi poseben Web portal, kjer lahko dostopajo do posnetkov samih predavanj ter najdejo dodatna učna gradiva, pojasnila in vsa potrebna gradiva za študij. Tak način dela omogoča, da se tečaji izvajajo tudi online, saj je vsa vsebina predavanja dosegljiva tui na spletu. Vse to ostane dostopno študentu še en mesec po končanem tečaju.

V septembru SAE Ljubljana vabi na dan odprtih vrat, ki bo v soboto, 14.09.2013, s pričetkom ob 11h. Tako bodo vsi zainteresirani lahko pridobili informacije o celotnem poteku študija na SAE in odgovore na morebitna vprašanja. Ne bo manjkalo tudi zanimivih brezplačnih delavnic in podpore s strani strokovnega tima.

Več informacij o SAE Inštitutu najdete na: http://ljubljana.sae.edu/.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAE INSTITUTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SAE INSTITUTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAE INSTITUTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več

Pilon AEC

Dunajska cesta 144, 1113 Bežigrad, , Tel: 0590 3 0590
Informacijsko modeliranje gradenj (BIM) je veliko več kot le tehnologija – to je zapleten postopek načrtovanja in gradnje, ki arhitektom pomaga pri ustvarjanju inovativnih stavb ... Več
Zlati partner

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na ... Več