Računalništvo, telefonija
15.02.2017 14:00

Deli z drugimi:

Share

Tehnologija ni samo za fante

Tehnologija ni samo za fante
Tehnologija ni samo za fante

Slovenska youtuberka Tjaša Deu se je z odprtjem novega kanala YouTube, kat4K, osredotočila na tehnologijo. Med prvimi napravami, ki jih je testirala, je Honor 8 Pink. Telefon jo je povsem navdušil – tako z vidika estetike kot funkcionalnosti.

Tjaša s poglobljenimi testiranji in ocenami dokazuje, da tehnologija ni samo za fante in s tem opogumlja tudi druge pripadnice nežnejšega spola, da izkažejo zanimanje in znanje na tem področju. Tudi v tujini ni veliko pogumnih deklet, ki bi se podale v tehnološke vode, kjer dominirajo fantje, zato bo Tjaša, ki videe snema v angleščini, zagotovo orala ledino pri nas in tudi širše.

Ena izmed prvih naprav, ki jih je Tjaša testirala za svoj kanal YouTube je Honor 8. Huaweijeva hčerinska znamka s svojim paradnim konjem navduši večino ljudi, ki ta telefon preizkusijo in tudi Tjaša ni bila izjema. Prva stvar, ki jo je impresionirala, je bil dizajn – Huawei Honor 8 je namreč prvi telefon te znamke, ki ima dvostransko 2,5D oblikovanje stekla, zato njegov izgled in občutek odsevata eleganco in lepoto. Nadalje pa je Tjašo ob daljši uporabi prevzela zmogljiva baterija ter kamera. Slednja jo je prepričala z odličnim približevanjem in različnimi nastavitvami, s katerimi se rada poigra. Tjaša pa ni mogla skriti navdušenosti niti nad čitalcem prstnih odtisov, ki je zelo hiter in občutljiv na dotik.

»Honor 8 je kot celota več kot odličen telefon. Za nizko ceno dobi uporabnik izredno lepo, kvalitetno in funkcionalno napravo,« je povedala Tjaša.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več
Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808
Srebrni partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več