Računalništvo, telefonija
04.05.2017 14:45

Deli z drugimi:

Share

Tehnološki poslovni partner

Tehnološki poslovni partner
Tehnološki poslovni partner

Brother je predstavil sedem novih modelov barvnih laserskih tiskalnikov oziroma večfunkcijskih naprav – tehnološke poslovne partnerje, ki se ponašajo s prilagodljivostjo, zanesljivostjo, varnostjo in visokokakovostnim tiskanjem ter konkurenčno ceno izpisa.

Nova serija iz Brotherja je bila zasnovana za izboljšanje produktivnosti in učinkovitosti velikih delovnih skupin in rastočih podjetij.

Serijo sedmih modelov sestavljajo trije tiskalniki in štiri večfunkcijske naprave. Vodilni modeli ponujajo napredne možnosti rokovanja s papirjem z razširljivimi pladnji za papir, kar pomeni, da rastejo skupaj s potrebami vašega podjetja.

Modeli L8000 in L9000 s številnimi tehnološkimi funkcijami zagotavljajo inteligentno mobilno povezljivost in so združljivi z Brotherjevo aplikacijo iPrint&Scan. Brezžična bližnja komunikacija (NFC) izboljšuje uporabnost in omogoča integracijo s tiskanjem na priklic (Pull Print), ko mora uporabnik vnesti PIN ali se identificirati z brezstično kartico pred sprostitvijo tiskalnega opravila za ohranjanje zaupnosti dokumenta.

Vsi modeli tiskajo s hitrostjo do 31 strani na minuto barvno in črno-belo. Pri vodilnih večfunkcijskih napravah Brother prvič ponuja hitrost skeniranja do 100 strani na minuto barvno in črno-belo.

Ker je serija zasnovana za pametnejši način dela, ima njen samodejni podajalnik dokumentov (ADF) kapaciteto kar 80 listov, s čimer je zagotovljeno hitro in enostavno skeniranje neposredno v oblak ali omrežje. Prilagodljiv zaslon na dotik omogoča uporabnikom, da ustvarijo lastne bližnjice, kar prinaša prihranek časa pri raznih rutinskih opravilih.

Opcijski veliki in super veliki ter pri najzmogljivejših modelih tudi ultra veliki tonerji vse do 9.000 barvnih in črno-belih strani pomenijo znižanje skupnih stroškov tiskanja.

Serija prinaša številne funkcije PrintSmart za prilagodljivo rešitev po meri vašega poslovanja. PrintSmart CostControl zagotavlja popoln nadzor nad tiskanjem, saj omogoča podjetjem, da izboljšajo proračun z nastavitvijo tiskalnih kvot.

PrintSmart SecurePro omogoča zbiranje podatkov o tiskanju in skeniranje dokumentov neposredno na e-poštni naslov namesto v mapo v skupni rabi, kar ohranja zaupnost dokumentov občutljive narave.

Vsi modeli so prek naših partnerjev na voljo tudi v programu MPS (upravljanje tiskanja) ter obračunavanjem izpisov po modelu “na klik”. To seveda močno olajša uporabo naprav, predvsem pa je vse skupaj zelo brezskrbno, saj vam ni treba naročati tonerjev ali drugih potrošnih materialov, plačevati servisa itd. Vse opravijo naši partnerji, vi pa plačate samo svoje izpise.

V primerjavi s predhodno serijo novi poslovni barvni laserski modeli vključujejo naslednje izboljšave:

  • 83-% povečanje vhodne kapacitete papirja
  • 34-% povečanje LCD-zaslona na dotik
  • 60-% povečanje kapacitete samodejnega podajalnika dokumentov (ADF)
  • 50-% povečanje zmogljivosti oziroma kapaciteta tonerjev

Novi modeli L8000 in L9000 so zanesljivi in varni. Robustne naprave lahko kljubujejo najzahtevnejšim okoljem. Z najnovejšimi vgrajenimi varnostnimi funkcijami – vključno s preverjanjem pristnosti aktivnega imenika, IPsec, 802.1x in SSL – so poslovno občutljive informacije na varnem.

Jure Gaspari, regionalni predstavnik Brotherja za Slovenijo, Hrvaško in BiH, pravi: “Brotherjeva nova serija je zasnovana kot pomoč pri rasti podjetja, za hitro in učinkovito visokokakovostno tiskanje, saj je opremljena s številnimi sodobnimi funkcijami.“

“Možnost dodatnih pladnjev za papir pomeni, da lahko vaša barvna laserska naprava “raste” skupaj z vašim podjetjem in tako v vsakem trenutku zadovolji vse vaše potrebe.“

“Zavedamo se, da je vsako podjetje drugačno. Naša storitev upravljanja tiskanja (MPS) ponuja idealno rešitev tiskanja za podjetja, kjer univerzalna rešitev preprosto ne zadostuje.”

Nova serija tiskalnikov in večfunkcijskih naprav bo na voljo od maja/junija 2017 naprej.

Brother – regionalno predstavništvo za Slovenijo, Hrvaško in BiH

Brnčičeva ulica 29, 1231 Ljubljana-Črnuče

E-pošta: jure.gaspari@brother-cee.com


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901