Računalništvo, telefonija
17.01.2017 15:52
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Telefon, ki personalizira lepoto, luksuz in robustnost

Telefon, ki personalizira lepoto, luksuz in robustnost
Telefon, ki personalizira lepoto, luksuz in robustnost

Če spadate med tiste uporabnike, ki cenijo izviren dizajn naprav, potem morate preveriti pametni mobilni telefon UHANS U300. Kitajski proizvajalec namreč svojega najnovejšega paradnega konja primerja kar z avtomobili znamke Mercedes. Primerjava pa ni izvita iz trte. Podobno kot številni Mercedesi, je namreč tudi telefon UHANS U300 izdelan iz kombinacije italijanskega usnja in titanove zlitine, odlikuje pa ga enostaven pristop k oblikovanju.

Dizajn pa nikakor ni edina njegova odlika, ki ga naredi zaželenega. UHANS U300 je namreč opremljen tudi z zelo spodobnimi tehničnimi karakteristikami. Za začetek je tukaj 14-centimetrski (5,5-palčni) FHD zaslon z ločljivostjo 1920 x 1080 slikovnih pik, katerega prekriva izjemno trdno steklo Gorilla Glass 4. Telefon je konec koncev zasnovan tudi za večje napore, saj se lahko pohvali s certifikatom IP65 (povečana odpornost na vodo in prah).

Zgodba superlativov se nadaljuje tudi v osrčju naprave. Tam počiva zmogljiv MediTekov procesor MT6750, družbo pa mu delajo še kar 4 gigabajti delovnega pomnilnika in 32 gigabajtov notranjega spomina. Poskrbljeno je tudi za nadobudne fotografe, saj ima telefon kamero z ločljivostjo 13 MP, da vam na dolgih pustolovskih odpravah ne bi prehitro zmanjkalo energija, pa skrbi baterija z izjemno visoko kapaciteto 4750 miliamper ur. Ob zmerni uporabi, slednja zagotavlja tudi večdnevno uporabo.

Najboljše pri vsem skupaj? Da je telefon trenutno v akcijski ponudbi pri spletnem trgovcu Everbuying.net, kjer morate zanj odšteti vsega 190 evrov.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več