Računalništvo, telefonija
23.08.2016 10:23
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Telefon Nubia Z7 MAX z vrhunsko kamero

Nubia Z7 MAX
Nubia Z7 MAX

Proizvajalec pametnih telefonov Nubia na trgu nastopa tudi z modelom Z7 MAX. Poleg cene 113.65 napravo odlikujejo tudi dobre zmogljivosti.

Nubia Z7 MAX je naprava, ki poganja najbolj razširjen Googlov operacijski sistem Android. Za nemoteno delovanje skrbi štiri jedrni procesor Snapdragon 801 z 2,5 GHz, 2 GB delovnega pomnilnika in 32 GB notranjega pomnilnika z možnostjo razširitve s pomočjo pomnilniške kartice (do 64 GB).

Operacijski sistem omogoča tudi izbiro slovenskega jezika, kar bo verjetno še posebej razveselilo slovenske uporabnike. Najmočnejši adut Z7 MAX je prav gotovo kamera na zadnji strani telefona. 13 MP kamera s Sony-jevim senzorjem IMX214 in, na svetlobo občutljivi, CMOS čip poskrbi za zajem visoko kakovostnih fotografij z naravnimi barvami. Kamera se ponaša z zaslonko f/2.0, ki prepušča več svetlobe (fotografije bodo dobre tudi ob slabih svetlobnih pogojih) in deluje hitro, s čimer ne boste zamudili nobenega trenutka, ki ga želite ovekovečiti.

Zaslon pametnega telefona Nubia Z7 MAX je ločljivosti Full HD (1920×1080 pik) z velikostjo 5,5 palcev (13,97 cm). Za kristalno jasen prikaz na zaslonu je zaslužena tudi gostota pik na palec (403 PPI). Napajanje z baterijo velikosti 3100 mAh je zagotovljeno za cel dan ali več, v kolikor ne boste uporabljali energijsko potratnih aplikacij.

Pametni telefon Nubia Z7 MAX lahko kupite na spletni strani GearBest.com. Poštnina je brezplačna, poskrbljeno pa je tudi za garancijo in vračilo denarja v primeru poškodbe izdelka.



Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več
Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več

NCOM d.o.o.

Bičevje 5, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več