Računalništvo, telefonija
25.01.2017 13:56
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Telefon z dvojno kamero za samo 130 evrov

Telefon z dvojno kamero za samo 130 evrov
Telefon z dvojno kamero za samo 130 evrov

Da, prav ste prebrali. Enega najnovejših telefonov z dvojno kamero lahko pri spletnemu trgovcu Everbuying.net ta hip dobite za dobrih 130 evrov. Gre za telefon Ulefone Gemini, ki je premierno predstavitev doživel v tem tednu. »Dvojček« je zasnovan tako, da bo svoje moči meril s paradnimi konji drugih proizvajalcev, v prvi vrsti pa, kot že rečeno, stavi na fotografijo.

Osrednja kamera se lahko pohvali z ločljivostjo 13 milijonov slikovnih pik, »pomožna« pa s 5 milijoni slikovnih pik. Medtem ko prva opravlja težje delo zajemanje ostrih in podrobnih fotografij, druga skrbi za boljšo globino in t.i. boke efekt na fotografijah (primere fotografij si lahko ogledate v galeriji ob pričujočem članku). Da boste lahko zajeli popolne selfije, pa ima seveda telefon kamero tudi spredaj. Ta se ponaša s spodobno ločljivostjo 8 MP in je opremljena z različnimi uporabnimi funkcijami, med drugim načinom polepšanja slike.

Ulefone Gemini pa ni samo solidna kamera s procesorjem. Tudi ostale njegove tehnične karakteristike so zelo dobre. Za začetek je tu 14-centimetrski (5,5-palčni) zaslon z ločljivostjo 1920 x 1080 slikovnih pik, ki ga ščiti trdno steklo Gorilla Glass 3. Pod njim pa napravo poganja štirijedni MediaTekov procesor s frekvenco 1,5 gigaherca, poleg njega pa za gladko delovanje sistema skrbijo še 3 gigabajti RAM-a. Telefonu tudi kar lep čas ne bo zmanjkalo prostora za shranjevanje slik in aplikacij, saj ima 32 gigabajtov notranjega spomina, ki pa ga lahko s spominsko kartico microSD razširite še za dodatnih 256 gigabajtov.

Pohvaliti pa gre tudi zmogljivo baterijo s kapaciteto 3250 mAh, podporo uporabi dveh SIM kartic hkrati in odziven čitalec prstnih odtisov.

Akcijska ponudba ob praznovanju kitajskega novega leta

Če vas morda ta telefon ni prepričal, ali če trenutno ne potrebujete telefona, pa lahko v ponudbi kitajskega trgovca Everbuying.net najdete še ogromno drugih stvari, ki pokrivajo vsa področja. Ob prihajajočim kitajskim novim letom letom, ki nastopi v soboto 28. januarja, so svojim izdelkom pošteno znižali cene. Med pestro ponudbo tako po ugodnih cenah najdete telefone, tablice, ure, računalnike, igrače, športno opremo in pripomočke za lepotičenje.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company, d. o. o., Ljubljana? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več
Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Podjetje Vibor z unikatnim pristopom že od leta 1993 zagotavlja neprekinjeno podporo celotni organizaciji z zanesljivo opremo ter rešitvami, ki poenostavljajo in povezujejo delovne ... Več