Računalništvo, telefonija
18.12.2013 16:34

Deli z drugimi:

Share

Telekom Slovenije z nižjo naročnino dveh priljubljenih paketov

Telekom Slovenije je znižal mesečno naročnino dvema, med uporabniki zelo priljubljenima naročniškima paketoma. Tako je Paket neomejeno, ki so mu na Telekomu Slovenije ob tem povečali možnost prenosa podatkov na kar 3 GB, odslej uporabnikom storitev SiOL na voljo za 23 evrov, ostalim uporabnikom pa za 29 evrov mesečno. Paket Povezani 120 pa je v promocijskem obdobju do konca januarja 2014 uporabnikom na voljo za 9,90 evrov mesečno.
Telekom Slovenije z nižjo naročnino dveh priljubljenih paketov
Telekom Slovenije z nižjo naročnino dveh priljubljenih paketov

Paket neomejeno tako uporabnikom za nižjo ceno odslej poleg neomejenih pogovorov v vsa slovenska omrežja ter sporočil SMS in MMS omogoča kar 3 GB prenosa podatkov v domačem omrežju. Mesečna naročnina Paketa neomejeno za uporabnike storitev Mobitel znaša 29 evrov, medtem ko so novi ali obstoječi naročniki storitev SiOL upravičeni do nižje naročnine v višini 23 evrov.

Paket neomejeno je na voljo zasebnim uporabnikom mobilnih storitev, in sicer v okviru akcijske ponudbe, ki velja do 31. januarja 2014. Uporabniki lahko naročniško razmerje za Paket neomejeno sklenejo do navedenega datuma ter ga nato uporabljajo vse do preklica.

Paket Povezani 120 je namenjen manj zahtevnim uporabnikom. Paket vključuje govorne in negovorne storitve, in sicer imajo uporabniki na voljo 30 minut klicev v mobilno omrežje Telekoma Slovenije, 30 minut v ostala slovenska omrežja, 30 sporočil SMS ali MMS, poslanih v domačem omrežju, ter 30 MB paketnega prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije. Ob tem fizičnim osebam z registrirano dejavnostjo in samostojne podjetnike nudi še dodatno ugodnost – s storitvijo TViN Shramba S jim Telekom Slovenije v spletni shrambi omogoča 5 GB prostora za shranjevanje fotografij, posnetkov, dokumentov in drugih datotek.

Z novo, nižjo mesečno naročnino v višini 9,90 evra, Paket Povezani 120 nudi celovito in cenovno ugodno komunikacijo novim ali obstoječim naročnikom storitev Mobitel, ki v akcijskem obdobju do 31. januarja 2014 sklenejo ali podaljšajo naročniško razmerje za omenjeni paket. Nižja mesečna naročnina nato velja vse do preklica.

Ugodnost nižje mesečne naročnine paketa Povezani 120 se novim uporabnikom upošteva ob sklenitvi naročniškega razmerja, obstoječim pa ob podaljšanju naročniškega razmerja za 12 oziroma 24 mesecev ob nakupu mobitela v akcijski ponudbi.

Dodatne informacije o ponudbi storitev Mobitel Telekoma Slovenije so objavljene na www.telekom.si.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Telekom Slovenije tudi v najnovejši kampanji za poslovne uporabnike nadaljuje uspešno sodelovanje s slovenskimi glasbeniki

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več
Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več