07.07.2014 13:45

Telekomov center v Novi Gorici na novi lokaciji in z novo podobo

V Novi Gorici je uporabnikom sodobnih komunikacij s 7. julijem 2014 na Kidričevi ulici 17 na voljo novi Telekomov center. Za prijetno vzdušje poskrbijo novi, zračni prostori ter prijazni in strokovni svetovalci, ki so jim na voljo za pomoč in informacije o celoviti ponudbi Telekoma Slovenije.
Telekomov center Nova Gorica

V Telekomu Slovenije uporabnikom ponujamo širok nabor paketov, storitev in celovitih komunikacijskih rešitev, ki omogočajo različne internetne, fiksne, mobilne in IKT-storitve, prilagojene željam, navadam in potrebam uporabnikov. Ti lahko v naši najnovejši ponudbi izbirajo med različnimi paketi, ki si jih lahko poljubno prilagodijo, ter tehnologijo, ki omogoča preprosto, učinkovito in zabavno uporabo; z njimi si lahko poenostavijo vsakodnevna opravila, olajšajo poslovanje ali popestrijo prosti čas. »Sedaj pa smo z novo lokacijo uporabnikom še bližje, naši prostori z osveženo podobo pa še bolj prijazni,« je ob otvoritvi novega Telekomovega centra v Novi Gorici povedala Katjuša Kralj, vodja prodajnega centra.

Telekomov center na Kidričevi ulici 17 je odprt vsak delovni dan od ponedeljka do petka med 8. in 19. uro, ob sobotah od 8. ure do 12.30. Telefonska številka in drugi kontakti ostajajo nespremenjeni (telefonska številka: 05 338 44 40, mobilna številka: 041 700 210 in faks številka: 01 472 86 82). Telekomov center na Trgu Edvarda Kardelja 5 pa bo 7. julija 2014 obiskovalcem zaprl svoja vrata.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije najdete na www.telekom.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri TELEKOM SLOVENIJE d.d.

Telekom Slovenije tudi v najnovejši kampanji za poslovne uporabnike nadaljuje uspešno sodelovanje s slovenskimi glasbeniki

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TELEKOM SLOVENIJE d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.

BROTHER CEE GmbH

Glavna cesta 46, 4202 Naklo, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več

ALTERNA DISTRIBUCIJA d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 01 520 28 00