Računalništvo, telefonija
26.05.2016 19:10
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Težko pričakovani Huawei P9 lite že v prodaji

Težko pričakovani Huawei P9 lite že v prodaji
Težko pričakovani Huawei P9 lite že v prodaji

Huawei P9 lite, mlajši brat paradnega konja P9 je danes že dostopen v prodaji v poslovalnicah Big Bang, naslednji teden pa bo dostopen pri vseh operaterjih po razrezani ceni.

P9 lite vsebuje številne inovativne posodobitve strojne opreme, zapakirane v vrhunski in tanek dizajn. Zagrabite naslednjo generacijo pametnih naprav, ki združujejo dinamičen dizajn s sapo jemajočim stilom v popolni harmoniji, vse po konkurenčni ceni.

Ultra-tanek dizajn

Huawei P9 lite vas bo s povečanim razmerjem med zaslonom in telesom na 76,4%, elegantnim dizajnom senzorja za prstni odtis in kovinskim okvirjem zagotovo navdušil. 5.2 palčen celični zaslon visoke ločljivosti in širši barvni razpon v vitkem okvirju iz zlitine vam zagotavljata večje detajle.

Precizna fotografija

S Huaweijem P9 lite lahko zajamete vse kar si lahko zamislite, saj ima novi 13MP SONY IMX214 slikovni senzor. Kamera ima tudi veliko F2.0 zaslonko, ki omogoča visoko kvalitetne slike ter videe.

Kanček stila

Za učinek profesionalnih fotografij preprosto vklopite profesionalni način kamere. Sedaj lahko prilagajate ravnotežje, ISO ali EV med slikanjem, ali pa prilagajate lepotne parametre po vaših željah, vse s pritiskom na gumb.

Poudarite lepoto s posebnimi funkcijami

Huawei P9 lite hkrati vsebuje nabor funkcij kamere, ki so namenjene prikazovanju najboljše plati vsega, kar slikate. Vzdržujte svojo podobo s ‘perfect selfie’ načinom, kjer lahko uporabite prednastavljene učinke za doseganje željenega videza. Na posnetkih lahko prav tako upravljate z barvami in spremenite strukturo časa s time-lapsom in slow-motion učinki.

Detajli so v definiciji

Pridobite definicijo in resolucijo s Huawei P9 lite 8MP prednjo kamero. Tudi ta ima F2.0 nastavitve zaslonke in 27mm širokokotno prednjo lečo, da lahko posnamete sapo jemajoče podobe realnosti. Zaznava spremembe v svetlobi z izjemno občutljivostjo in avtomatsko prižge zaslon, da osvetli vaš obraz. Čudovite selfije lahko posnamete tudi v pogojih z malo svetlobe.

Pozna vas po dotiku

Najboljša varnost, ki omogoča enostaven dostop samo vam. Huawei P9 lite uporablja specializiran chip-level čitalec prstnega odtisa, integriran z ARM®TrustZone® tehnologijo, zato lahko ohranite to, kar vam je najbolj vredno, v lastnih rokah.

Avdio dinamit

Dovolite da vsak ton izstopa. Huawei P9 lite ima HiSilicon Hi6402 avdio DSP, 9 V Smart PA, z integriranim dizajnom zvočnikov, ki proizvaja neprimerljivo kvaliteto zvoka, neobstoječo v kateri koli drugi pametni napravi.

Nadaljujte v neskončnost

Dovolj moči, da lahko dosežete vse, brez izgubljene energije. 3000mAh baterija in SmartPower 4.0 sta izboljšala dolžino stanja v pripravljenosti ter učinkovito upravljanje z aplikacijami, ki tečejo v ozadju. Za najbolj optimizirano uporabniško izkušnjo.

Zlahka procesirana zmogljivost

Prihodnost je sedaj v vaših dlaneh. Huawei P9 lite poganja 16nm HiSilicon Kirin 650 procesor in tako ponuja boljšo izkušnjo, ki ponuja odlične zmogljivosti in nizko porabo energije.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več